Strojništvo in elektrotehnika

Podjetja na področju strojništva in elektrotehnike so z vidika vodenja procesov običajno najzahtevnejša. GoSoft ustreza najzahtevnejšim potrebam teh podjetij, saj omogoča natančno spremljanje proizvodnje, vgradnjo materialov (spremljanje serijskih številk - atestov), po proizvodne aktivnosti, spremljanje dokumentacije in analiziranje proizvodnje. Omogočeno je tudi knjiženje prometa s pomočjo črtne kode (on-line), pregled stanja delovnega naloga ali zasedenosti proizvodnje. 

 • adk

  ADK d.o.o.

  Eno najuspešnejših slovenskih podjetij iz kovinsko-predelovalne panoge se nahaja v Mariboru. Za njegovo rojstno leto štejemo leto 1995, ko so štirje podjetni zasebniki, z lastnim kapitalom, ustanovili podjetje za proizvodnjo, trgovino in projektantske storitve s skrajšanim nazivom ADK; AvtoDvigala in Komponente.

 • adk

  ADK Novi Travnik d.o.o. - BIH

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2006. Osnovna dejavnost je izdelava zahtevnih kovinskih konstrukcij iz finozrnatega jekla. Proizvodnja se odvija v prostorih nekdanje tovarne  BRATSTVO v Novem Travniku, na 8200 m2 prostora. Letna realizacija je okoli 6 milijonov EUR, zaposlujejo pa okoli 190 delavcev.

 • agis

  AGIS TECHNOLOGIES, d.d.

  Podjetje AGIS TECHNOLOGIES, d.d. je proizvodno usmerjena na proizvajanje pnevmatskih, pnevmatsko-hidravličnih in hidravličnih zavornih agregatov, ojačevalcev sklopke za tovorna vozila, priklopnike, avtobuse in traktorje.

 • AKA_logo vijolicni RGB-01

  AKA PCB d.o.o.

  ustanovljena leta 1965 proizvaja in trži tiskana vezja. Dobavlja jih proizvajalcem telekomunikacijskih naprav, zabavne elektronike gospodinjskih aparatov, naprav v industrijski elektroniki in avtomobilski industriji na domačem in tujem trgu.

 • Alpron

  Alpron - CRO

  Alpron je hitro rastoče podjetje na področju obdelave pločevin. Z bogato tradicijo od leta 1978, je konstruktiven vodstveni tim zagotovil različne vrhunske izdelke, ki jih idelujejo s pomočjo CNC tehnologije in s popolnoma novo avtomatično linijo za površinsko zaščito (powder coating).

 • logo-aluliv-kavcic

  Aluliv Kavčič d.o.o.

  Naše glavne prednosti so kakovostni izdelki, ustrezno znanje, dolgoletne izkušnje in popolna prilagodljivost končnemu naročniku.

 • Armirač Inženjering

  Armirač Inženjering d.o.o. - CRO

  Podjetje proizvaja, dobavlja in montira armature v visokogradnji, hidrogradnji in v nižjih gradnjah. Podjetje ima sedež v Sesvetah in je prisotno tako na Hrvaškem, kot v preostali regiji. Cilj podjetja je razvoj v skladu s širšo skupnostjo in zahtevami za zaščito okolja.

 • ATech

  ATech d.o.o.

  je zavezan poslanstvu, da na področju elektronike zagotavljajo celovite rešitve in svojim strankam tako pomagajo s prevzemom odgovornosti za ta del njihove verige vrednosti. Z doseganjem in preseganjem pričakovanj njihovih poslovnih partnerjev gradijo dolgoročne partnerske odnose.

 • Autocon

  Autocon

  Proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov

 • blubit

  Blubit d.o.o.

  Razvijamo unikatne rešitve na področju strojegradnje, avtomatizacije, robotizacije in specialne programske opreme.

  Zavedamo se, da je uspešnost podjetja rezultat odgovornega in predanega dela zaposlenih, zato gojimo kulturo, ki temelji na naših ključnih vrednotah: odgovornost, znanje, sodelovanje, kakovost in fleksibilnost.

 • pb-blisterpack

  BP Blister pack d.o.o.

  Podjetje Bp Blister pack je ponudnik opreme za potrebe pakiranja tablet v farmacevtski pakirni industriji. Že 20 let se ukvarja z izdelavo formatnih orodij za potrebe pakiranja v farmacevtski industriji.

 • BTF d.o.o.

  BTF d.o.o.

  pekarski inženiring - podjetje ustanovljeno leta 2000, združuje ekipo s preko 30 leti izkušenj na različnih področjih pekarske opreme (strojništvo, servis, projektiranje itd...) z inovativnostjo in tehnologijami sedanjosti ter prihodnosti.

 • bvg

  BVG d.o.o. Kranj

  BVG d.o.o. proizvaja tehnično natančne kovinske dele s sodobnimi tehnološkimi procesi in ustrezno opremo. Ena izmed naših prednosti je razumevanje posebnih zahtev naših kupcev in sodelovanje z odlično tehnično podporo.

 • Cerjak

  Cerjak d.o.o.

  v podjetju ustvarjajo kardanske gredi od leta 1981. Več kot dvajset let razmišljajo o njih in spremljajo sodobne svetovne trende. Rezultat tega je celoten asortiman kardanskih gredi, ki pokrivajo potrebe vseh kupcev.

 • Cinčaona Helena

  Cinčaona Helena - CRO

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2006. Ukvarjajo se z obdelavo in cinkanjem železa, delujejo tudi kot zastopnik tujih podjetij in opravljajo cestni prevoz potnikov in tovora doma in na tujem.

 • Controlmatik ABW

  Controlmatik ABW d.o.o.

  je proizvodno podjetje, ki razvija in izdeluje opremo za obdelavo vode, inženiring in projektiranje za pitno vodo, javne bazene ter obdelavo odpadnih voda.

 • cropumpe1

  Croatia pumpe d.o.o. - CRO

  je prva in največja hrvaška tovarna črpalk ustanovljena leta 1949. Nadaljuje tradicijo nekdanje tovarne črpalk JUGOTURBINA Karlovac. V 60 letni tradiciji proizvodni program obsega več kot 70.000 različnih tipov črpalk, v glavnem namenjenih ladjedelništvu in procesni industriji. Tovarna je opremljena s stroji potrebnimi za izdelavo in kontrolo (testiranje) črpalk.

 • Dafra

  Dafra kontakt tehnologija d.o.o.

  Glavna dejavnost podjetja Dafra kontakt tehnologija d.o.o. je razvoj in izdelava natančnih kovinskih izdelkov s tehniko progresivnega štancanja in zabrizgavanja izdelkov v plastiko. Naši izdelki so vgrajeni v avtomobile, električna orodja, male gospodinjske aparate, tiskana vezja, varovalke, stikala ipd.

 • dekor

  Dekor d.o.o. - CRO

  Ukvarjajo se s proizvodnjo svetilk in dekorativnih izdelkov. Imajo približno 100 zaposlenih na več kot 20.000 m2 velikem področju mesta Zabok. Proizvajajo tudi izdelke ali serije po željah kupca, opravljajo popravila na starinskih izdelkih ter združujejo tehnično znanje, s smislom za estetiko.

 • DIV

  DIV d.o.o. - CRO

  Cilj podjetja je postati vodilni proizvajalec matic in vijakov na širšem področju v Evropi. Verjamejo da jim lahko uspe z inovacijami, razvojem novih tehnologij in konkurenčnostjo na trgu ob zmernem dobičku. Veliko jim pomenita tudi varstvo pri delu in zadovoljstvo zaposlenih.

 • doking

  DOK-ING d.o.o. - CRO

  Danes je podjetje DOK-ING eden večjih mednarodnih proizvajalcev strojev za čiščenje minskih polj. Skupaj s sesterskim podjetjem DOK-ING Demining pa je največja komercialno humanitarna družba za razminiranje v jugovzhodni Evropi. Imajo certifikate ISO 9001:2000 in imajo kapacitete za razminiranje 1.000.000 kvadratnih metrov površine mesečno in lahko letno izdelajo okoli 60 različnih tipov strojev.

 • dorema

  DOREMA, d.o.o.

  Podjetje Dorema, ustanovljeno leta 1987, je že več kot 35 let specializirano za oblikovanje in proizvodnjo kakovostnih nadstreškov za prikolice in avtodome. Kot vodilni proizvajalec v industriji za prosti čas uporabljamo različne visoko zmogljive materiale za izdelavo naše fantastične ponudbe izdelkov. Od lahkih do najtrdnejših, vsaka markiza je pred prejemom certifikata kakovosti Dorema temeljito preverjena.

 • DRM d.o.o.

  DRM d.o.o.

  je gospodarska družba, ustanovljena leta 1969 v neposredni bližini slovensko-italijanske meje. S kakovostjo proizvodov, inovacijskim pristopom in podpori poslovnih partnerjev smo se razvili iz obrtne delavnice v sodobno podjetje z 20 zaposlenimi, ki razvija, proizvaja, preizkuša in dobavlja transformatorje in navite komponente za elektronsko in elektromehansko industrijo.

 • eagle

  Eagle Technology d.o.o.

  Pri Eagle Technology smo prepričani, da je naš uspeh povezan z iskanjem najprimernejših rešitev za naše stranke. Posvečamo se razumevanju vaših edinstvenih potreb in zagotavljanju prilagojenih rešitev, ki izpolnjujejo vaše posebne zahteve. Naša ekipa strokovnjakov združuje najsodobnejšo tehnologijo z desetletji izkušenj v panogi in zagotavlja vrhunske izdelke in storitve, ki presegajo vaša pričakovanja.

 • ekten

  Ekten d.o.o.

  Smo globalni ponudnik sistemov za filtracijo zraka, tehnološko opremo za kamnolome in separacije, opremo za industrijo izolacijskih materialov, opremo za steklarske peči in opremo za transportiranje in skladiščenje praškastih materialov.

 • Elaphe

  Elaphe d.o.o.

   je podjetje za razvoj in izdelavo najsodobnejših električnih pogonskih sklopov za razna vozila.

 • emsiso

  EMSISO d.o.o.

  Emsiso je razvojno, raziskovalno podjetje specializirano za razvoj različnih elektronskih izdelkov. Za posamezne izdelke lahko poskrbijo v celoti: od specifikacij, razvoja, programiranja, konstruiranja do izdelave, certifiktov in serijske proizvodnje. 

 • MIO

  Eurometal Osijek d.o.o.. - CRO

  Podjetje izdeluje in prodaja kosilnice, krožne žage, mešalce in kmetijsko opremo, nadaljuje tradicijo podjetja MIO d.d. iz Osjeka.

 • Ferokotao

  Ferokotao d.o.o. - CRO

  FEROKOTAO nadaljuje tradicijo proizvodnje kotlov že več kot 50 let. Podjetje v 100% privatni lasti je bilo ustanovljeno leta 1996 in temlji na znanju in izkušnjah bivšega podjetja Končar-Feromont. Danes je eden največjih proizvajalcev kotlov za distributivne, energetske in specijalne transformatorje v regiji s sedežem v Donjem Kraljevcu.

 • Feroplast

  Feroplast d.o.o. Buje - CRO

  V skoraj polstoletnem obdobju so strokovnjaki Feroplasta pridobili znanja in izkušnje, ki jih sedaj nudijo svojim kupcem. Feroplast se bavi z izdelavo izdelkov iz jeklene žice (vrtne garniture, sestavni deli za belo tehniko dr.) in z izdelavo  ter montiranjem jeklenih visečih stropov. 

 • fibmarkt

  Fibmarkt d.o.o.

  Na področju kovinskopredelovalne in strojne industrije delujemo že od leta 1990. Odlikuje nas visok nivo tehnološkega znanja in velika prilagodljivost individualnim zahtevam. Svojim kupcem lahko ponudimo velike proizvodne površine in 150.000 razpoložljivih proizvodnih ur na leto. Na temelju bogatih izkušenj in dolgoletne tradicije v tej industriji realiziramo tudi najzahtevnejše projekte.

 • Fotona

  Fotona d.o.o.

  Od leta 1964 je Fotona usmerjena v razvoj laserskih sistemov, kar jo uvršča med pionirje laserske tehnologije na svetu. Njihovi laserski sistemi so rezultat lastnega znanja in več kot 45 let izkušenj na področju medicine, industrije, optičnih komunikacij in obrambe. Fotona je v svetu priznana kot vodilna na področju inovacij, razvoja in proizvodnje laserskih sistemov.
 • gabrijel

  Gabrijel aluminium d.o.o.

  Z nenehno inovativnostjo in fleksibilnim pristopom do naših naročnikov uresničujemo svoje poslanstvo razvoja visokotehnoloških procesov pri proizvodnji aluminijastih komponent.

 • gemmotors

  Gem motors

  Podjejte razvija in proizvaja inovativne pogonske rešitve za električno mobilnost.
   

 • logo-geoenergetika

  Geoenergetika d.o.o.

  GeoEnergetika d.o.o. je razvojna, proizvodna in zastopniška družba s primarno usmeritvijo v implementacijo visoko tehnoloških LED rešitev. Poleg področja razsvetljave uspešno razvijamo tudi programa proizvodne kooperacije in celovite oskrbe podjetij z delovno zaščito.

 • gopack

  GOPACK d.o.o.

  je podjetje iz Nove Gorice. Ukvarja se z razvojem in proizvodnjo pakirnih strojev. Zaposluje okoli 30 ljudi in večino svoje proizvodnje izvozi.

 • Gorenc

  Gorenc kmetijski stroji in storitve

  Že 40 let so zanesljiv, prilagodljiv in profesionalen partner vseh, ki zahtevajo najkakovostnejše izdelke kmetijske mehanizacije in s kovino povezane storitve. Prepoznavni so v slovenskem in evropskem prostoru, predstavljajo se na sejmih doma in v tujini.

 • gostol-gopan

  Gostol Gopan d.o.o.

  GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je ponudnik celovitih industrijskih rešitev za pekarne. Naša odlike so popolna prilagodljivost kupčevim potrebam, 75 letne izkušnje v pekarski branži, tehnično in tehnološko dovršena oprema za srednje in velike industrijske pekarne.

 • gostol-gopan

  Gostol Gopan d.o.o. Lukavac - BIH

  Podjetje izdeluje kovinske komponente in stroje za potrebe pekarske industrije. Ustanovitelj je Gostol-Gopan iz Nove Gorice, ki je tudi glavni naročnik in podjetju zagotavlja dokumentacijo za izdelavo strojev

 • IHS

  I.H.S. d.o.o.

  to podjetje iz Krškega nastopa na tržišču s ponudbo celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike, ki je plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. Sodelavci v lastnem razvojnem oddelku razvijajo visokokakovostno opremo za proizvodnjo pijač, predelavo mleka, farmacijo, kemično, gradbeno in ostalo industrijo.

 • IKOM

  IKOM – kovnica d.o.o. - CRO

   Podjetje že od leta 1946 izdeluje kovinske izdelke in širi svojo proizvodnjo. Nekateri njihovi izdelki so odlikovanja, kovanci, odpiralci, žlice, pokali in obeski za ključe. V podjetju je danes 25 zaposlenih.

 • logo-imp-armature

  IMP armature d.o.o.

  Naš proizvodni program obsega industrijske armature za sisteme s pitno in industrijsko vodo, za potrebe podjetij s področja prehrambeno-predelovalne industrije, ladjedelništva, ogrevalne tehnike in protipožarnih sistemov ter vrsto drugih namenov. Kvaliteta armatur izhaja iz več kot štiridesetletne tradicije in bogatih izkušenj lastnega razvoja.

 • TPS

  IMP TPS d.o.o.

  Podjetje TPS IMP Toplotni prenosniki - investicije, montaža, prodaja d.o.o. je usmerjeno v razvoj, proizvodnjo in distribucijo učinkovitih projektnih komponent za proizvodnjo klimatskih naprav. 

  Osrednji fokus njihovih ravnanj so potrebe in želje nnjihovih odjemalcev. V 10 letih želijo postati vodilni proizvajalec projektnih sistemov za rekuperacijo v JV Evropi.

 • ino-b

  INO Brežice d.o.o.

  je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja in proizvodnje kmetijske in komunalne mehanizacije. Začetki proizvodnje segajo v leto 1957. Pod blagovno znamko INO nastopa podjetje na trgu od leta 1989. Podjetje že več desetletij uspešno nadaljuje tradicijo. 

 • ino-z

  Ino Žiri d.o.o.

  Podjetje INO, d.o.o., Žiri konstruira in izdeluje stroje in linije za vatomatizirano proizvodnjo z najzahtevnejšimi procesi. Podjetje zaposluje strokovnjake iz strojništva, elektrotehnike, informacijske znanosti, sitotisk in drugo.

 • Inoplast

  Inoplast - CRO

  Podjetje izdeluje žice in proizvode iz žic, kot so npr. košare, mreže za žar, razna stojala in stojnice.

 • Sedmak

  Instalacije Sedmak

  Instalacije Sedmak d.o.o. so družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno 1.5.1994, kot Montaža vodovoda in centralnih kurjav Sedmak Josip s.p., na naslovu Globoka  43a, 9240 Ljutomer. Podjetje je začelo poslovati v garažni delavnici in je zaradi hitre rasti in kakovostne izvedbe skozi vsa leta moralo zaposliti dodatne strokovno usposobljene monterje. Leta 2011 se je podjetje preoblikovalo v Instalacije Sedmak d.o.o. in se preselilo v novo zgrajene poslovne prostore na obrobju industrijske cone v Ljutomeru.

 • Ipros

  Ipros d.o.o.

  Ipros je specializirano podjetje za načrtovanje in razvoj procesnih rešitev za mlekarne, pivovarne, prehrambno, farmacevtsko in kemijsko industrijo.

  Iprosovi prenosniki toplote zajemajo številna področja uporabe. Ipros tako ponuja široko paleto prenosnikov toplote.

 • jaklic

  Jaklič d.o.o.

  to podjetje iz Vipave je specializirano za izdelavo nerjavečih posod za shranjevanje, obdelavo in transport prehrambenih tekočin kot so vino, sadni sokovi, mleko, olje ipd.

 • KAL

  Kal, d.o.o.

  To podjetje iz Mežice izdeluje razne jeklene konstrukcije, nudi pa tudi storitve obdelave kovinskih izdelkov.

 • Klima Celje d.d.

  Klima Celje d.d.

  je vodilno podjetje v proizvodnji ventilatorjev in opreme za industrijsko ventilacijo v Sloveniji. Ustanovljeno je bilo pred 100 leti in ima številne izkušnje pri praktični uporabi in izdelavi sistemov prezračevanja. Z osamosvojitvijo Slovenije se je podjetje uspešno preusmerilo na zahtevna zahodna tržišča, kamor izvaža že 40% proizvodnje.

 • KLJUČAVNIČARSTVO MAČEK

  Ključavničarstvo Maček d.o.o.

  Podjetje se ukvarja s strojno obdelavo kovinskih iszdelkov (NC, CNC), modeliranjem in izdelavo zvarjencev. 

 • Končar D&ST

  Končar D&ST - CRO

  Je vodilno podjetje v proizvodnji transformatorjev srednjih zmogljivosti v regiji. Verjamejo da so zadovoljni kupci najboljša referenca za prihodnost.

 • KKA

  Končar kućanski aparati d.o.o. - CRO

  KONČAR - KUĆANSKI APARATI d.o.o. se poleg proizvodnje gospodinjskih aparatov lastnega in kupljenega razvoja, bavi tudi s nudenjem proizvodnih storitev, prodajo gospodinjskih aparatov lastne proizvodnje in iz kooperacije ali uvoza ter s servisiranjem teh aparatov na Hrvaškem.

 • KONČAR

  KONČAR-NISKONAPONSKE SKLOPKE I PREKIDAČI d.o.o. - CRO

  Podjetje proizvaja naprave nižjih napetosti za prenos in distribucijo električne energije.

 • Kordun- Bratstvo
 • kovinska-bled

  Kovinska Bled d.d.

  v podjetju izdelujejo kovinske izdelek v manjših serijah po naročilu kupca. Izdelujejo zvarjence, varjene konstrukcije, transportne naprave, tlačne posode, rezervoarje in podobno. Večino svojih izdelkov izvozijo v Avstrijo in Nemčijo. Nudijo tudi storitve obdelave kovin.

 • Kralj metala

  Kralj metala Alati / Kovnica d.o.o. - CRO

  KÖNIG-METALL je grupacija iz Nemčije, ki ima svoje podružnice v šestih državah. Med njimi tudi tovarno za projektiranje in izdelavo orodij (Kralj metala Alati) in kovnico (Kralj metala kovnica). Večina proizvodnje je namenjena zahtevni avtomobilski industriji. Skupina zaposluje več kot 700 ljudi.

 • Lanac

  Lanac d.o.o. - CRO

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1953 in danes deluje v Zaprešiću. Začeli so s proizvodnjo verig, a so med leti 1993 in 1995 začeli izdelovati tudi žice in žeblje. Letna proizvodnja vsako leto narašča. Podjetje je v zasebni lasti in izpolnjuje standard ISO 9001.

 • letehnika

  Le tehnika d.o.o.

  Podjetje se je razvilo iz enega zaposlenega z enim izdelkom v svojem programu, v mednarodno podjetje s poslovnimi enotami v Evropi in na Kitajskem; v celoti s skoraj 200 zaposlenimi . Ponujamo paleto izdelkov s področja telefonije, hidravlike in pnevmatike, kriogenike ter razstavnih vitrin.

 • lepton

  Lepton Quark d.o.o.

  Podjetje nudi inovativne rešitve pri sestavi tiskanih vezij, ki so del uspešne zgodbe, kjer produkte uporabljajo v številnih izdelkih na globalni ravni.

  Povezujejo se z vodilnimi proizvajalci elektronskih komponent in opreme za opremljanje tiskanih vezij, hkrati pa namenjajo veliko pozornosti razširjanju znanja in izpopolnjevanju lastnih kompetenc. Od ustanovitve pa do danes podjetje Lepton-Quark strmo in stabilno raste, svojim naročnikom pa nudi celostno rešitev od zasnove do implementacije, produktizacije do celovite proizvodne logistike.

  So pravi naslov za vse inovativne tehnološko dovršene in kakovostne EMS produkte, ki so prilagojeni vašim zahtevam.

 • liv

  Liv systems d.o.o.

  Podjetje s 150 zaposlenimi s sedežem v Postojni in letnim obsegom prodaje 13 milijonov EUR. Proizvodni program družbe obsega: transportna kolesa, samokolnice in tehnične proizvode. S svojimi izdelki so prisotni v 30 državah. Družba posluje skladno z zahtevami mednarodnih standardov ISO 9001 in ISO 14001. Najpomembnejši program predstavljajo transportna kolesa, ki obsega preko 2000 različnih kombinacij koles in vsa se vrtijo v zadovoljstvo milijonov zvestih uporabnikov po vsem svetu.

 • kavčič

  Livarstvo Kavčič d.o.o.

  V družinskem podjetju Livarstvo Kavčič d.o.o. se ukvarjajo z ulivanjem barvnih cinkovih zlitin (zamak 2, zamak 3 in zamak 5). Podjetje je nastalo iz majhne obrtne delavnice, katerega začetki segajo v 80. leta prejšnjega stoletja. Prelomno je bilo leto 1992, ko so zaradi večjega povpraševanja po izdelkih in storitvah začeli s tlačnim ulivanjem cinka.

 • LIVING d.o.o.

  LIVING d.o.o.

  iz Nove Gorice je podjetje specializirano za razvoj in izdelavo opreme za livarne, industrijsko odpraševanje, peskalne stroje in inženiring.

 • logo-lok-orodjarstvo

  Lok orodjarstvo d.o.o.

  Z orodji lastnega razvoja izdelujemo kovinske izdelke v malo in veliko serijski proizvodnji za elektro in avtomobilsko industrijo ter industrijo močnostne elektronike. Ekipa 28 usposobljenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami vam tako zagotavlja izdelke najvišje kakovosti ter nudi zanesljivo strokovno podporo v celotnem procesu razvoja in izdelave orodja ali izdelka.

 • Lož Metalpres

  Lož Metalpres d.o.o. Plešce - CRO

  Podjetje izdeluje široko paleto izdelkov kot so: odtočne cevi, strešna okna, električne omarice in omarice za orodje. Večino izdelkov prodajo v tujini. Imajo približno 150 zaposlenih in beležijo rast prihodkov.

 • LPMycron

  LP Mycron d.o.o.

  Mycron misli drugače. Mycron je drugačen. Smo proizvodni in razvojni partner s 25 leti izkušenj. Za zelo majhne ali zelo velike dele, še posebej takrat, ko so potrebna majhna odstopanja v meri.

 • MBox

  M-box international d.o.o.

  Program razdjelnih ormarića. Izrađuju se u podžbuknim i nadžbuknim izvedbi u svim veličinama. Uz standarnu visinu ormarića nudimo i program visokih ormarića sa elektrošinom za montažu regulacijske tehnike.

 • Magma Požega

  Magma Požega d.o.o. - CRO

   

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995, njihova glavna dejavnost pa je proizvodnja kovinskih konstrukcij in delov za uporabo v predelovalni industriji. Podjetje je v zasebni lasti, zaposluje 60 delavcev in ima certifikat ISO 9001.

 • MalaPlus

  Mala plus d.o.o

  Smo proizvodno podjetje, ki je usmerjeno v dolgoročno podporo poslovnih procesov in dinamičnem prilagajanju tržnim razmeram. Naši poslovni odnosi temeljijo na partnerstvu in zaupanju. Specializirani smo za proizvodnjo zahtevnih zvarjencev na področju strojegradnje, avtomobilske, rudarske in gradbene industrije. Poslužujemo se sodobnih tehnoloških postopkov in vedno iščemo načine kako bi še izpopolnili procese. Izkušnje in inovativnost zaposlenih so zagotovilo za kakovostne izdelke in storitve.

 • manta-sezana-logo

  Manta d.o.o.

  Manta je specializirana za obdelava pločevine, s poudarkom na proizvodnji vrhunskih izdelkov za morsko industrijo in prilagodljive majhne serijske pogodbe. Osredotočamo se na stroškovno učinkovitost, pravočasnost, natančnost in odgovornost, tako da bodo naši dolgoletni odnosi s partnerji ostali trdni in zadovoljivi

 • martmetal

  Martmetal d.o.o.

  Podjetje izdeluje različne kovinske izdelke, predvsem zvarjence in različne konstrukcije. 

 • logo-mersteel

  Mersteel d.o.o.

  Smo vodilni ponudnik metalurških izdelkov in storitev v Sloveniji. Kupcem ponujamo okoli 15.000 metalurških izdelkov. Naša kakovost, ugodne cene ter upoštevanje posebnih potreb in želja kupcev so naše vodilo pri oblikovanju ponudbe. Ob veleprodajni dejavnosti razvijamo tudi široko paleto dodelavnih storitev.

 • metal-centar_nov

  Metal centar d.o.o. Sarajevo - BIH

  Metal-Centar d.o.o je bil ustanovljen leta 2000 v Sarajevu kot del grupacije Strojopromet Zagreb. Osnovna dejavnost podjetja je trgovina s kovinami in kovinskimi proizvodi. Na tem področju so med vodilnimi potjetji v Bosni in Hercegovini.
  Z uspešnim delom in trudom je Metal-Centar d.o.o. uspel narediti 5200 m2 velik skladiščni prostor v Sarajevu. Da bi zadovoljili potrebe kupcev, so odprli svoje poslovalnice tudi v Banja Luk in Tuzli.

 • metal-centar

  Metal centar d.o.o. Vojka - Srbija

  Podjetje iz skupine Strojopromet iz Zagreba, ki ima predstavništva tudi v Novem Sadu, Nišu in Subotici. Ukvarjajo se predvsem s trgovino na debelo kovinskih proizvodov.

 • Metal – Elektro

  Metal – Elektro d.d. - CRO

  Podjetje se ukvarja z izdelavo kovinskih izdelkov in elektrotehničnih naprav. Njihovi proizvodi so cisterne za goriva, kontejnerji za odpadke, grelniki, električni radiatorji, izolatorji in transformatorske postaje. Kar 40 odstotkov celotne prodaje realizirajo v tujini. Cilj podjetja je rast in pošiljanje novih izdelkov na trg.

 • metalnaimpro

  Metalna Impro d.o.o.

  Podjetje deluje od leta 1991 ter razvija in izdeluje različne sisteme (cisterne, cevovode, regulacije ...) za farmacijo, kemično in živilsko industrijo, plinovode in ostale podobne produkte.  

 • metalna-senovo

  Metalna Senovo d.o.o.

  Družba Metalna Senovo je usmerjena v dolgoročno podporo poslovnih procesov in dinamično prilagajanje tržnim razmeram, tehniki ter tehnologiji na področju strojegradnje, konstrukcije, montaže in inženiringa. Poslužujejo se sodobnih tehnoloških praks in vedno iščejo načine kako bi še izpopolnili procese.

 • mgk

  MGK-pack d.d. - CRO

  TA tovarna  kovinske embalaže je ustanovljena leta 1947. Ob stalni rasti in razvoju v preteklih šestih desetletjih je MGK-pack d.d. postal največji proizvajalec kovinske ambalaže na Hrvaškem s skupno letno kapaciteto predelave pločevine več kot 5000 ton.

  Danes je MGK-pack tovarna opremljena z modernimi visokoučinkovitimi stroji, na katerih delajo strokovni kadri sposobni odgovoriti tudi na najzahtevnejše potrebe kupcev.

 • mi_elektronika_nov

  Mi elektronika d.o.o.

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988 kot majhno podjetje, ki danes deluje na 1000 m2 poslovnih prostorov. Opravljajo razne storitve na področju elektronike za najzahtevnejše kupce iz medicinske, vojaške, telekomunikacijske in avtomobilske industrije.

 • Mikroeletktronika

  Mikroeletktronika A.D. - BIH

   Podjetje izdeluje števce porabe električne energije in blagajne.

 • mines

  Mines team

  Začetki podjetja MINES TEAM d.o.o. segajo v leto 1992, ko je bila začetna dejavnost podjetja predvsem obdelava kovin. Kasneje se je podjetje usmerilo in specializiralo v razvoj vodovodnih napeljav in drugih sanitarnih izdelkov. Podjetje se nahaja v severozahodnem delu Slovenije, v bližini italijanske meje, kjer ima zelo dobre povezave z drugimi evropskimi državami. V letu 2010 se je podjetje še razširilo in usmerilo v razvoj in proizvodnjo svetilk za javno razsvetljavo.

 • mjernaoprema

  Mjerna oprema - CRO

  Izdelujejo opremo za nadzor industrijskih procesov, instrumente za merjenje in kontrolo, pipe in ventile. Poleg tega se ukvarjajo še s poslovnim svetovanjem in delujejo kot zastopnik tujih podjetij.

   

 • mlinostroj

  Mlinostroj D.D.

  je s svojo skoraj 70-letno tradicijo sposobno izdelati mnoge zelo zahtevne naprave, proizvodne linije in sisteme za sprejem, čiščenje, sušenje in skladiščenje žitaric, koruze in oljaric Podjetje svoje dolgoletne izkušnje združuje v inovativnem in motiviranem kadru, ki se prilagaja globalno orientiranemu okolju z nenehnim iskanjem novih tehnoloških rešitev in izpopolnjevanjem proizvodnega procesa, s tem pa zadovolji potrebe kupcev z vedno bolj kakovostnimi izdelki in storitvami.

 • Navkom

  Navkom d.o.o

  Navkom d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na področju biometrične kontrole pristopa v Evropi. Osredotočeni so predvsem na razvoj in proizvodnjo izdelkov za stanovanja, hiše in manjša podjetja. Na trgu pa niso prisotni le z lastnimi rešitvami, ampak razvijajo in proizvajajo tudi izdelke po meri za proizvajalce vrat in podjetja, ki se ukvarjajo s kontrolo pristopa.

 • Nieros

  NIEROS Metal d.o.o.

  so profesionalni proizvajalec izdelkov iz nerjavečega jekla z dolgoletno tradicijo. Proizvajajo tehnološko zahtevno opremo za prehrambeno, farmacevtsko, kemijsko in druge industrije. Poudarek dajejo izdelkom, kjer sta v veliki meri vključena njihovo znanje in njihova inovativnost. Svojim partnerjem ponujajo celovite rešitve vključno s svetovanjem, inženiringom in servisiranjem. So globalno naravnano podjetje z več kot 90 odstotki izvoza. Izdelke tržijo po vsem svetu s pomočjo številnih partnerjev na vseh kontinentih.

 • niropro

  NIROPRO d.o.o.

   Podjetje s sedežem v Logatcu proizvaja kovinsko stavbno pohištvo.

 • numip

  NUMIP d.o.o.

  Izvaja zahtevne projekte na področju gradenj, vzdrževanja in modifikacij, tako v domači kot v tujih jedrskih elektrarnah. Z vodilnimi svetovnimi podjetji sodelujejo v ZDA in EU.

  Visoke zahteve po kakovosti storitev in proizvodov so še posebej prisotne v farmaciji in kemijski tehnologiji.

 • oprema

  Oprema d.d. - CRO

  Podjetje s sedežem v Ludbregu izdeluje opremo za hlajenje pijač in avtomate za točenje alkoholnih in gaziranih pijač.

 • Oprema-Intercom

  Oprema-Intercom d.o.o. - CRO

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2006 kot sestrska družba Oprema d.d. Ludberg. Izdelujejo hladilne omare za profesionalno rabo.

 • oprema_strojevi_nov

  Oprema-strojevi d.d. - CRO

  Podjetje izdeluje stroje in opremo za prehrambeno, kemijsko in predelovalno industrijo.

 • optotek

  Optotek d.o.o.

  to podjetje iz Ljubljane razvija in izdeluje vrhunske optične naprave. Njihove izdelke uporabljajo na vseh kontinentih, celo na Antartiki.

 • orkoplast

  Orkoplast d.o.o.

  Osnovna dejavnost podjetja je orodjarstvo, ki zajema izdelavo vseh vrst orodij za preoblikovanje pločevine in brizganje plastičnih mas. Dodatna dejavnost podjetja pa je proizvodnja kar predstavlja pomemben del konkurenčnosti podjetja na trgu.

 • OrodjarnaImenšek

  Orodjarna Imenšek

  Podjetje Orodjarna Imenšek, d. o. o. je zanesljiv in strokoven partner na področju proizvodnje orodij ter komponent za avtomobilsko industrijo. Odlikuje ga visok standard kakovosti proizvodov in storitev, ki ga vsako leto potrjuje s certifikatom ISO 9001:2015 avstrijskega presojevalca TÜV SÜD. Področje usmerjenosti že vrsto let predstavlja nemška avtomobilska industrija.

 • rode

  Orodjarstvo Rode d.o.o.

  Orodjarstvo Rode vodita oče in sin, Sašo in Anže Rode, ki se dopolnjujeta v svojem znanju. Sašo s svojimi več kot 30 letnimi izkušnjami v industriji dobro ve, kakšna mera natančnosti in kvalitete orodij zadovolji tudi najzahtevnejše proizvodne linije, Anže pa je s svojim modernejšim pristopom ter znanjem 3D oblikovanja poskrbel, da podjetje danes še vedno izdeluje orodja po najmodernejših praksah.

 • pastor inženjering

  PASTOR INŽENJERING D.D.

  Poduzeće Pastor inženjering d.d. danas projektira i izvodi instalacije na kopnu i na brodovima, u Hrvatskoj i inozemstvu. Svojom kvalitetom i izvedbom udovoljava najstrožim propisima brodskih registara, te svim važnijim međunarodnim propisima za protupožarne instalacije (Vds, NFPA, GOST, EN, …). Kupcima naših instalacija i ostalim vlasnicima protupožarnih instalacija na usluzi je naš odlično organiziran servis.

 • pastor servisi

  Pastor TVA d.d.

  PASTOR tvornica vatrogasnih aparata (TVA) d.d.najveći je proizvođač vatrogasnih aparata u jugoistočnoj Europi. Proizvodni odjel tvrtke već više od osamdeset godina održava kontinuitet inovativnosti i tehničke dotjeranosti proizvoda.

 • pcbontime

  PCBontime d.o.o

  Poslanstvo podjetja PCBontime d.o.o. je ponuditi kupcu celoten produkt izdelave elektronike na enem mestu. Ponujajo razvoj elektronike, dizajniranje plošč tiskanega vezja, dobava plošč tiskanega vezja, organizacija opremljanja plošč tiskanega vezja, programiranje, testiranje in pa sama vgradnja elektronike v končni izdelek.

 • Pims

  Pims Elektro Oprema d.o.o. BiH

  Podjetje PIMS ELEKTRO OPREMA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2009 kot manjše podjetje s 4 zaposlenimi. Danes s 150 zaposlenimi izdelujemo stikalne in krmilne omare ter kovinske sklope na 4500 m2 proizvodnih površin.

 • PF

  Plurifilter d.o.o.

  Podjetje Plurifilter je bilo leta 2001 ustanovljeno z namenom izdelave filtrov in filtrskih vložkov za italijanskega partnerja. Z delom smo pričeli v najetih poslovnih prostorih, ki pa so kmalu postali pretesni. Leta 2005 je podjetje zgradilo lastne poslovno-proizvodne prostore. To je podjetju omogočilo hitrejši razvoj novih izdelkov, ki jih je potreboval naš partner. Leta 2007 je bilo podjetje prodano korporaciji Ingersoll Rand, kar je za podjetje pomenilo nov pospešek pri razvoju in proizvodnji izdelkov za pripravo komprimiranega zraka.

 • Portaks d.o.o.

  Portaks d.o.o.

  iz Idrije je mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno konec leta 2007 in pričelo poslovati 1. januarja 2008. V podjetju tržijo, razvijajo in proizvajajo industrijska vrata in izdelke iz nerjavne pločevine.

 • preis

  Preis Sevnica d.o.o.

  PREIS SEVNICA razvija strokovno znanje varjenja, visokokakovostnih jeklenih konstrukcij in mehanskega inženiringa že več kot 50 let. Podjetje sestavlja sposobna delovna sila, ki uporablja napredno tehnologijo in nove, učinkovite stroje. Njihov proizvodni proces vključuje natančne, zanesljive, stroškovno učinkovite, okolju prijazne in visokotehnološke metode. Na osnovi dolgoletne tradicije v umetnosti varjenja podjetje danes pozdravlja novo dobo, ki sloni na znanosti varjenih konstrukcij.

 • Gambee proizbira

  Proizbira - Gambee

  Gambee je predan razvoju najsodobnejših rešitev na področju elektronskih in avtomatiziranih igralniških iger. Njihov trenutni fokus leži v oblikovanju, izdelavi in podpori vrhunskih igralniških elektronskih iger in igralnih avtomatov. Njihove rešitve so uspešno nameščene in delujejo v 45 državah po celem svetu.
 • pta

  PTA d.o.o.

  Proizvodnja orodij, obdelava kovin in in avtomatizacija

 • Ptz

  PTZ d.o.o

  Podjetje PTZ d.o.o. se ponaša z  več kot 50 letno tradicijo izdelovanja črpalk goriva blagovne znamke PIENNE (PN) za vse vrste vozil. Majhen a izjemno prilagodljiv kolektiv se ponaša z izdelki vrhunske kakovosti, kateri že vrsto let zadovoljujejo domače in tuje kupce.

 • Rade Končar- kontaktori i relei

  Rade Končar- kontaktori i relei d.o.o. - MK

  Podjetje s sedežem v Skopju je bilo ustanovljeno leta 1947. Izdelujejo elektromotorje, releje in stikala. Podjetje ima certifikat ISO 9001 in zaposluje visoko kvalificirano delovno silo.

 • Reseda

  Reseda d.o.o.

  Reseda je hitrorastoče podjetje s sedežem v Novi vasi pri Markovcih. Njihova primarna dejavnost je CNC obdelava kovin, proizvodnja in zelo kompleksna montaža kovinskih izdelkov, konstruiranje, 3D modeliranje in načrtovanje proizvodnih procesov v kovinarski stroki. Njihove stranke so svetovna podjetja, ki so vodilna na svojih področjih in delujejo globalno. 

 • Riedl

  Riedl CNC d.o.o

  Podjetje proizvaja precizne visokokakovostne kovinske izdelke za avtomobilsko, navtično in letalsko industrijo, strojegradnjo, precizno strojegradnjo, medicino, elektrotehniko ter telekomunikacije.

 • Robotehnika

  Robotehnika d.o.o

  Podjetje Robotehnika d.o.o je eno izmed vodilnih podjetji v Sloveniji, ki se ukvarja s hidravliko, avtomatizacijo in CNC obdelavo.

 • Rotoinox d.o.o.

  Rotoinox d.o.o.

  Nekoč obrtna delavnica se je z leti razvila v sodobno družinsko podjetje, ki lahko izdela široko množico tehnološke opreme. Podjetje Rotoinox d.o.o. iz Nove Gorice sestavlje skupina predanih strokovnjakov, ki skrbijo za nenehen razvoj podjetja in njihovih produktov. Danes so osnovne dejavnosti podjetja konstruiranje, proizvodnja, storitve ter prodaja tehnološke in procesne opreme za farmacijo in kemijsko industrijo.

 • rpa

  RPA d.o.o.

  Proizvodnja drugje nerazvrščenih kovinskih izdelkov

 • S E P

  S E P d.o.o. Bijeljina - BIH

  Sep d.o.o. je proizvodno podjetje za izdelavo komponent iz plastičnih mas s tehnologijo brizganja in pihanja. Ponujamo celovito obvladovanje pralne tehnike v avtomobilski industriji od ideje do končnega izdelka.

   

 • saško rode

  Saško Rode

  Proizvodnja orodja za stroje

 • Scheidt&Bachmann TUBS

  Scheidt&Bachmann TUBS d.o.o. - CRO

  Podjetje izdeluje opremo za bencinske črpalke in opremo za skladiščenje naftnih derivatov. Podjetje deluje samostojno znotraj skupine TUBS.

 • turbo

  Scotta Turboinštitut

  Turboinštitut je podjetje za razvoj in izdelavo turbin. 

 • Seantech

  Seantech d.o.o.

  SeanTech, procesni inženiring, d. o. o., več kot 70 let tradicije v procesni industriji.

  Smo eno od najbolj kvalificiranih in prepoznavnih slovenskih inženiring podjetij, ukvarjamo se z raziskavami, razvojem in prodajo procesne opreme ter s procesnim inženiringom.
  Smo zagnan kolektiv izkušenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami in odličnimi referencami. Identificiramo se v razvoju in implementaciji celovitih rešitev procesne opreme po meri, tudi v protieksplozijski zaščiti (skladno z direktivo 2014/34/EU Atex).

 • Sitor

  Sitor d.o.o. Pivka

   Podjetje za izdelavo stiskalnic je bilo dolga leta sestavni del skupine Javor. Od leta 2012 je na samostojni poti in nadaljuje svojo dolgoletno tradicijo. Veliko večino svojih izdelkov izvozi na zahtevno evropsko tržišče.

 • skokblu

  Skok Blu

  Skok Blu d.o.o. je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju obdelave jekla, aluminija, PVC ter drugih materialov. Uveljavilo se je tako na slovenskem, kot tudi na tujem trgu. Lahko se pohvali, da njihove izdelke kupujejo tudi svetovno priznana podjetja iz avtomobilske, energetske in prehrambene industrije. Nudijo celovito rešitev za izdelavo tudi zahtevnejših strojnih delov.

 • smartkey

  Smart key

  Podjetje, ki s širokim spektrom strokovnega znanja v razvoju elektronike in z zagotavljanjem visoko kakovostnih storitev tesno sodeluje s podjetjem Nano elektronika, d.o.o., ki se lahko z dolgoletnimi izkušnjami na področju EMS storitev primerja z drugimi večjimi podjetji v Evropi.
 • SPECIJALNA OPREMA – Lučko

  SPECIJALNA OPREMA – Lučko d.o.o - CRO

  Podjetje z dolgo in uspešno zgodovino s področja izdelave, montaže in servisa petrokemičnih naprav. Za kvaliteto izdelkov skrbi približno 50 visoko kvalificiranih delavcev.

 • spintec

  Spintec d.o.o.

  Podjetje z dolgoletno tradicijo na področju razvoj, proizvodnja in prodaje igralniških naprav. Svoje izdelke prodajajo na vse celine sveta.

 • Spiroflex

  Spiroflex d.o.o. - CRO

  Uspešno podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994. Izdelujejo kovinske mehe in kovinske upogljive cevi. Večino proizvodnje predstavljajo izdelki po merah naročnikov. Več kot polovico izdelkov izvozijo v države EU in drugam.

 • Sraml

  Šraml d.o.o.

  ŠRAML je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1994, ki deluje na področju proizvodnje izdelkov iz nerjavečega jekla. Podjetje je svojo prvotno usmerjenost v proizvodnjo stiskalnic za grozdje sčasoma razširilo v proizvodnjo strojev za predelavo različnih vrst sadja. Danes ponuja široko paleto izdelkov z različnimi kapacitetami namenjenih pridelavi vina, sadnih sokov in kaš.

 • stem

  STEM d.o.o.

  podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989 v Novi Gorici s ciljem proizvodnje in razvoja peskalnih strojev z najkvalitetnejšimi rešitvami za potrebe površinske obdelave kot so: peskanje, matiranje, mikrokovanje (ang. shot peening, stress peening), hrapavljenje itd

 • strojna

  STROJNA

  STROJNA iz Maribora je družba s tradicijo , saj njeni začetki segajo že v leto 1906, ko je industrijalec Eylert v Melju ustanovil remontno delavnico za popravilo tekstilnih strojev. Že takrat se je družba ukvarjala z izdelavo zobnikov in polžastih dvojic.

 • strojeporomet

  Strojopromet d.o.o. - CRO

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989.  Glavna dejavnost je bila trgovina z raznovrstnimi kovinskimi polizdelki. Prerasla je v največjo hrvaško tovrstno trgovsko hišo. Z impozantno ponudbo raznovrstnega blaga in kvalitetno selekcijo materijala, lahko zadovoljijo potrebe najzahtevnejšim kupcem. Motivacija in inovativnost  menagmenta skupaj z predanostjo vseh zaposlencev zagotavlja hitro in kvalitetno dobavo blaga.

 • sublimo

  Sublimo d.o.o.

  Podjetje se ukvarja s storitvami s področja strojništva: CNC strojna obdelava (struženje, rezkanje)
  klasična strojna obdelava (struženje, rezkanje, brušenje) ter popravilo in vzdrževanje orodij.

   

 • jakl

  TC Jakl d.o.o.

  Podjetje Tehnološki center Jakl d. o. o. je svetovno prepoznano družinsko podjetje z bogato 43-letno tradicijo na področju obdelave kovin. Podjetje se ukvarja z razvojem in izdelavo sestavnih delov in mehanizmov za avtomobilsko, letalsko in rekreativno industrijo. Produkte izdelujemo večinoma iz kovin in lahkih materialov. Zadnjih 15 let podjetje uspešno vodi Sebastjan Jakl, ki si zanj prizadeva, da postane eno najboljših razvojno usmerjenih podjetij, ki bo prepoznavno po visokokakovostnih tehnoloških rešitvah na področju obdelave kovin in sestave zahtevnih sklopov za avtomobilsko, letalsko in rekreativno industrijo. Glavno vodilo podjetja je »Vedno korak pred konkurenco«, kjer so prednosti Tehnološkega centra Jakl znanje in sodobna tehnologija.

 • Te-pro

  Te-pro d.o.o. - CRO

   Te-pro d.o.o. je podjetje iz Svetega Martina na Muri. Izdelujejo različne kovinske dele za različne kupce. Imajo najsodobnejšo strojno opremo za struženje, brušenje, vrtanje, frezanje in drugo mehansko obdelavo. Večina obdelovalnih strojev je NC ali CNC. Izdeluejjo tudi orodja in izvajajo popravila, ukvarjajo pa se tudi s serijsko proizvodno. 

 • tem

  TEM Čatež d.d.

  je vodilni slovenski proizvajalec inštalacijskih stikal in vtičnic lastne blagovne znamke. Uporabnikom zagotavljajo sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe. Edinstven položaj na trgu dosegajo z zavzetostjo, z osebnim pristopom in s hitrim odzivom na potrebe trga. Iz leta v leto utrjujejo tržni delež na domačem trgu in krepijo svoje delovanje v evropski uniji in širše. S stabilnim razvojem in rastjo družbe pa skrbijo za zadovoljstvo zaposlenih, lastnikov in lokalnega okolja.

 • ThyssenKrupp Dizala

  ThyssenKrupp Dizala - CRO

  Podjetje ima že dolgo zgodovino izdelave kvalitetnih dvigal in tekočih stopnic in so med največjimi dobavitelji strojev za vertikalni in horizontalni transport na Hrvaškem. So del tretje največje korporacije za izdelavo dvigal na svetu ThyssenKrup Elevator.

 • tips1

  TIPS d.o.o.

  podjetje razvija in izdeluje opremo za letališča. Njihovi glavni izdelki so premične potniške stopnice, transporni trakovi, servisna vozila in vozički za transport. Svoje izdelke prodajajo letališčem po vsem svetu (EU, Rusija, Japonska ...).

 • tkl_nova

  TKL nova d.o.o. - CRO

  Tovarna drsnih ležajev (Tvornica Kliznih Ležajeva) je nasnala na temelju več kot pet desetletji izkušenj na tem področju v bivši tovarni "JUGOTURBINA". Do danas je narejeno več kot 6000 različnih tipov drsnih ležajev, za katere obstaja kompletna tehniško-tehnološka dokumentacija, kot tudi orodja za proizvodnjo.

 • tourne

  Tourne mobil d.o.o.

  Želimo alternativo kičastim, neuporabnim, pomanjšanim hotelskim sobam v avtodomih. Zato se podobno kot pri tehničnih parametrih tudi naše oblikovanje odmika od ustaljenih trendov. Izziv je zahteven. Eleganco in prefinjenost forme je potrebno povezati z udobjem, funkcionalnostjo, trajnostjo, tehničnim lastnostmi in prostorskimi omejitvami. Vse mora biti na svojem mestu, udobno, skladno in trdno, končni cilj pa je ugodje in zadovoljstvo uporabnika. Dobre oblike se ne da opisati, ker jo je potrebno občutiti in doživeti.

 • tko

  Tovarna kovinske opreme

  V podjetju Tovarna kovinske opreme d.o.o. izdelujemo razne sestavne dele in sklope za gradbeno mehanizacijo, predvsem za bagre, buldožerje in nakladalce. Približno 96% celotne realizacije ustvarimo na trgih Evropske unije za tuje kupce, kot so tovarne Liebherr, Caterpillar (bivši Bucyrus Werk Dortmund), Epsilon, Putzmeister

 • TPK NOVA

  TPK NOVA d.o.o. - CRO

  Podjetje je od leta 1999 v skupini SAACKE. Specializirano je za izdelavo ladijskih parnih kotlov. 

 • TPS

  TPS IMP

  Smo eden izmed vodilnih proizvajalcev toplotnih prenosnikov v Evropi.

 • tpv-prikolice

  TPV prikolice

  TPV Prikolice d.o.o. sta ustanovili podjetji TPV d.o.o. iz Novega mesta in Böckmann Fahrzeugwerke GmbH iz Nemčije. Sedež podjetja se nahaja na Ptuju v Sloveniji. Podjetje spada med vodilne  proizvajalce prikolic v tem delu Evrope. Letno proizvedemo več kot 25000 prikolic. Prikolice prodajamo pod lastno blagovno znamko in so prisotne v vseh državah evropske unije in trgih bivše Jugoslavije.

 • transpak

  Transpak d.o.o.

  Skupina Transpak iz Murske Sobote na področju kompleksnih projektov ponuja svojim strankam sistemske inženiring storitve na ključ, iz svojega proizvodnega programa pa ponuja paletirno, pakirno in transportno tehniko. Slogan »OD IDEJE DO REŠITVE« je stalnica v razvoju in delovanju skupine Transpak.

 • tto_nov

  TTO Thermotechnik d.o.o. - CRO

  Podjetje je ustanovljeno leta 1989 kot proizvajalec razdelilnikov in razdelilnih omaric za centralno ogrevanje. Od leta 1990 se je dejavnost razširila tudi na veleprodajo in maloprodajo artiklov povezanih s sanitarno vodo in ogrevanjem.

 • uljanik_nov

  Uljanik TESU d.d. - CRO

  je podjetje s 60 letno tradicijo proizvodnje električnih strojev in naprav. podjetje je bilo ustanovljeno leta 1952 v sklopu strateške usmeritve Hrvaške v razvoj in izdelavo ladij. Načrtujejo, izdelujejo in prodajajo različne vrste sinhronih generatorjev, ki se uporabljajo tako na ladjah kot za proivodnjo električne energije v malih hidroelektrarnah.  

 • Uniweld Strojevi

  Uniweld Strojevi - CRO

  Podjetje izdeluje stroje in opremo za proizvodnjo, ter rezervne dele za naprave v petrokemični industriji.

 • vamar

  VAMAR D.O.O.

  Kot družinsko podjetje s poslovnimi prostori v Mariboru, Slovenija, se ukvarjamo s proizvodnjo jeklenih konstrukcij, predvsem na področju transportne tehnologije težkih tovorov, strojništva in gradbeništva. Naša primarna dejavnost obsega preobdelavo materiala, sestavo in varjenje, montažo, strojno obdelavo ter zaščito pred korozijo. V našem podjetju zaposlujemo več kot 100 strokovnih delavcev, ki sodelujejo pri izvajanju naših osnovnih procesov.

 • vargalant_nov

  Vargalant d.o.o.

  podjetje s sedežem na Vrhniki, s svojo prilagodljivostjo in tehnično dovršenostjo na slovenskem in tujem tržišču nastopa že več kot 25 let. Izdelujejo predvsem rezervne dele za različna vozila.

 • varilstvoB

  Varilstvo Benčina

  Smo ekipa z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju izdelave železnih izdelkov od A do Ž.

  S sodobno opremo lahko uresničimo vsako vašo željo.

 • venturia

  Venturia d.o.o.

  Podjetje ima 50 letno tradicijo na področju: Izdelave kovinskih konstrukcij, industrijskega odpraševanja, transportnih sistemov, strojegradnje ter servisov in montaže.

 • Vipoll

  Vipoll d.o.o.

  Vipoll je eden vodilnih evropskih izdelovalec polnilnih strojev in polnilnih linij. Zaposlujejo 80 ljudi, svoje izdelke pretežno izvažajo. Stabilno poslovanje jim zagotavlja visoka kakovost in najsodobnejša tehnologija n jihovih izdelkov. 

 • Vulkan

  Vulkan-nova d.o.o. - CRO

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1929. Že od samega začetka je glavna usmeritev podjetja: proizvodnja ladijske opreme, industrijskih dvigal in postrojenj za notranji transport. Danes so vodilni hrvaški proizvajalec palubne opreme in eden od proizvajalcev te opreme z najdaljšo tradicijo v tem delu Evrope.

 • Weidmuller

  Weidmuller & IZ d.o.o.

  Podjetje sta ustanovili multinacionalka Weidmuller iz Nemčije in podjetje Iskra Zaščite iz Ljubljane. Izdelujejo prednapetostne zaščite, posebej razvite za skupino Weidmuller. Podjetje se  nahaja v Logatcu v obrtni coni.  

 • ziegler_nov

  Ziegler - CRO

  Podjetje izdeluje vozila za gašenje požarov, vozila za kemijsko industrijo in rafinerije ter vozila za prevoz goriv.

 • zomi

  ZOMI d.o.o.

  Zomi d.o.o. je mednarono podjetje za izdelavo in dobavo avtomobilskih delov.