Lesna industrija

GoSoft v lesno predelovalni industriji pokriva vsa področja delovanja. Posebno dobro pa lahko pokriva potrebe variantnih izdelkov in komponibilnega pohištva (naročanje izdelkov, izdelava in  odprema paketov). Za spremljanje opravljnega dela in logistiko se uporablja sistem črtnih kod.

 • Alfastreet

  Alfa Street - Sežana (Počkaj d.o.o.)

  je med vodilnimi podjetji za načrtovanje in izdelavo visoko kakovostnih naprav za igralništvo (rulete). Veliko večino svojih izdelkov izvažajo na skoraj vsa svetovna tržišča.

 • Ancona grupa

  Ancona grupa d.o.o. - CRO

  Podjetje načrtuje in izdeluje kuhinje, pisarne, pohištvo in opremo za hotelske sobe. V podjetju uporabljajo visoko tehnologijo za izdelavo kvalitetnih izdelkov, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce.

 • bobic

  Bobič yaht interior d.o.o.

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta že 1960. Skupaj s 55 zaposlenimi izdelujejo vse vrste ekskluzivnega pohištva. Sodelujejo s svetovno znanimi oblikovalci, inženiring podjetji, izdelovalci jaht, hotelskimi verigami in posameznimi kupci. Glavno vodilo njihove ekipe: visoko kakovostni izdelki in zadovoljni kupci. 

 • Bravia

  Bravia mobil d.o.o.

  Bravia mobil je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2005. Podjetje ima jasno vizijo, postati eno izmed najboljših proizvajalcev avtodomov v Evropi. Ponujajo vso potrebno udobje za kvalitetno preživljanje prostega časa. Zasnovali so odlične modele avtodomov, ki zadovoljujejo potrebe še tako zahtevnih kupcev. Nenehno izboljšujejo kvaliteto svojih proizvodov in proizvodnih procesov.

 • Brst

  Brst d.o.o.

  Podjetje izhaja iz dolgoletne družinske tradicije predelave in prodaje lesa, ki sega v začetke 20. stoletja. Ustanovljeno je bilo leta 1989 kot podjetje za izdelavo lesene embalaže. Okrog leta 1995 so proizvodnjo lesene embalaže opustili ter se preusmerili na izdelavo lesenih elementov. Danes je v podjetju zaposlenih 12 ljudi.

 • dama

  Dama d.o.o.

  Z lastno proizvodnjo papirnatih vrečk in papirne embalaže oskrbujemo pekarne, mline, lekarne in ostale trgovce. Prisotni smo tako v manjših trgovinah, kot v večjih trgovskih verigah. Hkrati pa smo prvi slovenski proizvajalec papirnatih bio-razgradljivih vrečk, ki so namenjene za zbiranje bioloških odpadkov v gospodinjstvih.

 • ekopapir

  EKO papir

  V družbi EKO papir smo z močnim naložbenim ciklom v zadnjih letih obnovili celoten strojni park v svojim dveh ključnih proizvodnih programih. Tako lahko svojim kupcem zagotavljamo vrhunsko kakovost proizvodov. Novi stroji imajo tudi višjo produktivnost in manjše število okvar, zato lahko dosegamo odlične cene in ponujamo vrhunsko storitev s upoštevanjem vseh dogovorjenih rokov.

 • emok_nov

  Emok d.o.o.

  v podjetju se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo rustikalnih sedežnih garnitur ter klubskih mizic iz plemenitega lesa hrast v kombinaciji z naravnim usnjem ali tapetniškimi tkaninami. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1981 kot proizvajalec zahtevnih kovinskih struženih delov. Leta 1995 pa so proizvodnjo razširili na program sedežnega pohištva. V tem času se je s svojo kvaliteto ter fleksibilnostjo uveljavilo predvsem na Evropskem trgu, prepoznavno pa je tudi na drugih trgih.

 • eurol

  Eurol d.o.o.

  iz Lokavca se ukvarja s predelavo in izdelavo brusnih trakov, prav tako pa posredujejo vse vrste sredstev za brušenje svetovno priznanih proizvajalcev. S svojim znanjem, razvojem in pristopom so zelo uspešni pri zadovoljevanju potreb svojih kupcev. Sodelujejo z mnogimi uspešnimi in priznanimi podjetji v Sloveniji in v tujini.

 • excel_nov

  Excel international

  je podjetje iz Ajdovščine, ki že od samega začetka izdeluje pohištvo po naročilu – stole zahtevne izdelave za trge ZDA in Zahodne Evrope ter kuhinjsko pohištvo za domači trg. Zaradi zanimivega programa, prilagodljivosti in zanesljivosti je podjetje hitro raslo in širilo svojo ponudbo. Razvili so lasten program dnevnih sob in jedilnic ter pridobivali vedno nove kupce doma in v tujini.

 • FIS

  FIS d.o.o. - BIH

  FIS d.o.o. je družinsko podjetje, vodilno v domači trgovini in proizvodnji izdelkov iz lesa in tekstila. S spremljanjem začrtane strategije razvoja so postali kolektiv z 2.600 zaposlenimi in imajo 13 prodajnih centrov po celotni BiH i Hrvaški. 

  Lastna proizvodnja temelji na predelavi lesa od debla do končnih proizvodov. V proizvodnji je zaposlenih 700 delavcev.

 • gonzaga

  Gonzaga d.o.o.

  Gonzaga je ena izmed vodilnih proizvajalcev pohištva v Sloveniji, ki ponuja integrirano storitev, od ideje, do proizvodnje in montaže pohištva tako za javne ustanove kot tudi za zasebna podjetja. Proizvajajo več programov pisarniškega pohištva, hkrati pa ponujajo tudi pohištvo za razne javne objekte.

 • kendales

  Kendales d.o.o.

  Družinsko podjetje z več kot 50 letno tradicijo. Ukvarjajo se s serijsko proizvodnjo izdelkov ter polizdelkov in z izdelavo notranje opreme po meri. Če nimate prave rešitve pri postavitvi opreme v vašem stanovanju ali poslovnih prostorih vam bodo z veseljem svetovali pri postavitvi elementov v prostoru, izbiri stila, materialov in barvnih tonov. Izbirate lahko med masivnim pohištvom, furniranim ali pohištvom iz iverala. Delovne pulte lahko izbirate med ultrapasom ali kerrock-om.

 • lip_nov

  LIP Pohištvo d.o.o.

  podjetje proizvaja pohištvo iz masivnega lesa različnih drevesnih vrst za opremo bivalnih in poslovnih prostorov. Podjetje nadaljuje bogato tradicijo podjetja LIP BLED d.o.o., katero je zaupalo izdelavo masivnega pohištva pod svojo blagovno znamko lipbled.

 • m tom

  M Tom

  Predstavljamo vam SEDEŽNE GARNITURE iz novo ustanovljenega podjetja M TOM d.o.o. Celoten program sedežnih garnitur je plod domačega znanja in izdelan v Sloveniji. Nadaljujemo tradicijo proizvodnje sedežnih garnitur, ki jo je ustvaril nekdaj največji proizvajalec oblazinjenega pohištva v Sloveniji (Tom). Imamo številne modele sedežnih garnitur, hkrati pa razvijamo in izboljšujemo nove sestave sedežnih garnitur. Za vas smo pripravili tudi že novo linijo ultralahkih sedežnih garnitur, ki predstavljajo inovativnost na področju oblazinjenega pohištva.

 • mlinar

  Mlinar & Mlinar

  je podjetje iz Idrije, ki želi ustvarjati prostore, kjer se boste dobro počutili. Razvoj vidijo v tehnični in estetski opremi, ki bo razvita po vaših individualnih pričakovanjih in prostorskih možnostih.

 • modul_nov

  Modul pohištveni design d.o.o.

  V podjetju stremijo k modernim linijam, drznim oblikovanjem za sprejemljiv denar. V svoj prostor skušajo vnašati svetovne pohištvene trende, jih prilagajati našim slovenskim karakteristikam in jih take pošiljati nazaj v svet.

 • NaturaTrade

  Natura trade d.o.o.

  Podjetje NATURA TRADE d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1995. Začetna dejavnost podjetja je bila proizvodnja kartonske ambalaže iz valovite lepenke, dejavnost v kateri je danes pozicionirana v sam vrh proizvajalcev v Republiki Srbiji. Zadnja leta je podjetje NATURA TRADE je razširila svoj asortiman s proizvodnjo papirnih vrečk različnih tipov, kot tudi polimernih samolepljivih trakov namenjenih industriji.
 • papiroti

  Papiroti d.o.o.

  Podjetje Papiroti d.o.o se ukvarja s proizvodnjo predelave papirja, njihovi glavni produkti so papirnate vrečke ter ovojni papirji. Zaposlujejo okoli 80 ljudi.
 • PohištvoErjavec

  Pohištvo Erjavec d.o.o.

  V družinskem podjetju Mizarstvo Erjavec iz Ljubljane so specializirani za izdelavo kuhinj po naročilu. Začetki podjetja segajo že v leto 1971. V vseh teh letih so s kakovostnim delom postali eden najbolj znanih ter uveljavljenih izdelovalcev kuhinjskega in drugega pohištva po naročilu. Njihovo najpomembnejše vodilo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo.

 • PohištvoVidmar

  Pohištvo Vidmar

  Podjetje Pohištvo Vidmar je bilo ustanovljeno 1986. leta. Načelo dobrega poslovanja in zvestoba kakovosti v izvedbi in materialih so botrovali, da je sprva majhna obrtniška mizarska delavnica prerasla v zrelo družinsko podjetje z 20 zaposlenimi.

 • seascape

  Seascape

  V Seascapeu gradimo skupnosti, znanje in hitre, odzivne jadrnice, da bi omogočili vsakomur, da postane jadralec. Delujemo prek dveh blagovnih znamk: ikonične Beneteau First in inovativne SE - Seascape Edition z namenom doseči končno povezavo med ljudmi in morjem

 • siles

  Šiles d.o.o.

  je uveljavljeno podjetje z več kot 40-letno tradicijo na področju lesarstva. Njihovo dejavnost izvajajo v osrčju Krasa, v Tomačevici pri Komnu. V Šilesu sodeluje 30 strokovno usposobljenih delavcev. Šiles se je iz splošne mizarske delavnice razvil v vodilnega proizvajalca ladijskih in lam parketov. Z lastnim razvojem izdelkov, najsodobnejšo tehnologijo za sušenje lesa in z izdelavo parketa se podjetje enakomerno kosa s tujo konkurenco.

 • Spinvalis

  Spinvalis - CRO

  Podjetje izdeluje kuhinjsko opremo, dnevno pohištvo, sedežne garniture in spalnice.

 • taraboss

  TARABOSS

  Naša zgodba se je začela z zamislijo o preoblikovanju nekaj izbranih izdelkov, da bi povečali njihovo praktičnost in naredili njihov vizualni videz privlačnejši. Izdelkom, ki so bili že zavrženi, smo skušali vrniti življenje, jim na novo dati namen in jih narediti edinstvene. Strast do ustvarjanja in razvoja nas je pripeljala do razkritja novih oblikovalskih izdelkov. Vključili smo naravne materiale, kot so glina, les, kovina in beton, združene s pridihom sodobne tehnologije.