Ostalo

Kljub temu, da je GoSoft zasnovan za proizvodna podjetja in bolnišnice, ga uporabljajo tudi v storitvenih podjetjih in veleprodaji. V tem sklopu so našteta tudi proizvodna podjetja, ki jih ni mogoče uvrstiti v ostale sklope.

 • alpina

  ALPINA, d.o.o.

  ALPINA je razvojno naravnano podjetje za proizvodnjo obutve in ima dolgoletno, navdihujočo tradicijo. Njena glavna prednost je dodana vrednost, zato že od leta 1947 odkriva nove tehnologije ter vneto raziskuje materiale. Poslanstvo podjetja je razvoj, izdelava in prodaja visokokakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo popolno izkušnjo gibanja, hkrati pa presežejo pričakovanja uporabnikov. Kot strokovnjak za obutev svoje poslovne enote podpira na področju proizvodnje, prodaje ter distribucije obutve.

 • arrtglas

  Art-glas d.o.o.

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992, kot izdelovalec različnih dekorativnih izdelkov iz borosilikatnega stekla. Z leti smo proizvodni program širili in dopolnjevali. Zadnja leta se ukvarjamo pretežno s proizvodnjo izdelkov za razsvetljavo. Izdelujemo različne vrste svetil, največ za italijansko tržišče.

 • AzureFilm

  AzureFilm

  Podjetje AzureFilm ima svojo lastno barvno paleto plastičnih niti (to so 3D filamenti). Barvna paleta vsebuje osnovne barve, vendar lahko na vašo željo ustvarimo novo barvno nianso. PLA in ABS sta najbolj uporabljena filamenta za 3D tisk in to z razlogom, kajti PLA je uporaben v širokem spektru 3D tiska.

 • borel_nov1
 • BraviaHome

  Bravia Home

  Predstavljamo vam sodobno oblikovane in vrhunsko izdelane hiše na vodi, v katerih boste našli vso udobje doma.
 • Ekokem

  Ekokem d.o.o.

  podjetje zastopa priznana podjetja: Leda, N.P.T., Camattini in Cecchi na območju Slovenije in Hrvaške. Osnovni prodajni program obsega poliestrske smole, lepila, gelcoat-e in druge namenske proizvode za uporabo v navtičnem sektorju.

 • Ekos

  EKOS-RFD d.o.o.

  Celovite računovodske storitve (od A do Ž)
  Davčno svetovanje
  Knjigovodstvo
  Poslovno svetovanje
  Administrativne storitve (izdajanje računov, plačilo računov)

   

 • Ekstel

  Ekstel d.o.o. Ajdovščina

  Ekstel – fleksibilni dobavitelj waterblocking in drugih trakov, ustanovljen konec leta 2012 z visoko izkušeno ekipo v razvoju, proizvodnji in trženju waterblocking in drugih trakov za kabelsko in drugo industrijo. Podjetje razpolaga z najsodobnejšo tehnologijo in opremo za proizvodnjo vodoblokirnih trakov, z namenom doseganja visokokakovostnih izdelkov za proizvajalce kablov. S sistemom kakovosti, certificiranim po ISO9001-2008 standardom SGS smo uvedli najvišje standarde kakovosti in najboljše prakse iz sistemov kakovosti. S tem uspešno izpolnjujemo potrebe in pričakovanja naročnika. Z laboratorijsko opremo za vhodno, procesno in izhodno kontrolo zagotavljamo stabilno kakovost skozi celoten proizvodni proces. Sledljivost proizvodnje je zagotovljena z informacijskim sistemom in pripadajočimi dokumentacijskimi datotekami. Naše izdelke prodajamo pod lastno registrirano blagovno znamko X-tra tapes®, razvito in proizvedeno z lastno patentirano tehnologijo. Naši kupci so že preverili in potrdili naš slogan: X-tra profesionalno, X-tra učinkovito, X-tra hitro – X-tratapes®. Zaradi zgoraj naštetih razlogov se naš referenčni seznam nenehno širi.

 • emvetron

  Emvetron d.o.o.

  je mlado, hitrorastoče podjetje, ki deluje od leta 2000 dalje. Deluje na področju komponent za proizvodnjo gospodinjskih aparatov in aparatov ogrevalne tehnike.

 • eustone
 • frankie

  Frank-i-e

  Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov

 • Gostol Gopan d.o.o

  GOSTOL-GOIN d.o.o.

  Invalidsko podjetje iz skupine Gostol, ki se ukvarja pretežno s storitveno dejavnostjo.

 • Istol Trženje in druge storitve

 • kajdara

  KAJDARA

  Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti; davčno svetovanje

 • koplast_nov

  Koplast Manfreda d.o.o.

  Osnovni dejavnosti podjetja sta proizvodnja izdelkov iz plastičnih mas in izdelava orodij. Več desetletji izkušenj, sodobna tehnologija, znanje zaposlenih in visoka fleksibilnost so garancija za kvaliteto od načrtovanja in izdelave orodji do brizganja izdelkov iz termoplastov.

 • kovinoplastika bremec

  Kovinoplastika Bremec - Cvetka Bremec s.p.

  Izdelava gumbov za preoblačenje in ostalih izdelkov za potrebe tapetništva.

 • lamitex

  Lamitex d.o.o.

  Lamitex d.o.o.  je srednje veliko podjetje v razvoju, ki ga sestavlja visoko izkušen kolektiv na področju storitev plastificiranja različnih materialov. Naš glavni poudarek je razvoj in proizvodnja rešitev za številne tehnične kompozite, kot so penaste blazinice za avtomobilske pokrove, tekstil, vinilna in termoplastična lepila, ter upravljanje logistike pod eno streho.

 • Maja Laharnar s.p.

 • marinexpert

  MARINEXPERT d.o.o. - CRO

  Podjetje izdeluje gostinsko in hotelsko opremo. Imajo širok nabor izdelkov s katerimi lahko skoraj v celoti opremimo kuhinje.

 • meblo

  MEBLO Kovinoplastika storitve d.o.o.

  opravlja storitve s področja financ in računovodstva, upravljanja s kadri, varnosti in zdravlja pri delu, proizvodnih del v invalidski delavnci in nekatere druge storitve.

 • MEFORMI, Janja Milavec s.p.

 • MestneS

  Mestne storitve

  Družba Mestne storitve, javno podjetje, d.o.o., Nova Gorica je bila ustanovljena leta 2000 z namenom upravljati in urejati javna parkirišča, na katerih se skladno z občinskimi predpisi plačuje parkirnina. Kasneje je prevzela še naslednje gospodarske javne službe, ki so ravno tako opredeljene v Odloku o gospodarskih javnih službah v Mestni občini Nova Gorica (Ur.l. RS št. 68/07).

 • move

  MO-VE d.o.o.

  Računovodski servis MO-VE deluje uspešno že od leta 1991. To potrjujejo njihove reference, uspešno opravljeni inšpekcijski pregledi, dobro sodelovanje s strankami, strokovnjaki iz računovodskega in davčnega področja ter državnimi institucijami.

 • MordiCom

  MordiCom d.o.o.

  je podjetje, ki se ukvarja z lastnim razvojem (client/server) aplikacij in je lahko vaš razvojnik aplikacij.
  Njihova področja so poslovne aplikacije, mobilne aplikacije, spletne aplikacije, podatkovna skladišča, ki temeljijo na odprtokodni tehnologiji (open source database).

 • Movia

  MOVIA d.o.o.

  Strežba pijač, nakup vina, degustacija vina.

 • norbit

  NORBIT Salon keramike d.o.o.

  V začetku sta bili glavni dejavnosti podjetja uvoz in grosistična distribucija keramičnih ploščic, sanitarne opreme ter pohištva na območju Slovenije in Hrvaške. Leta 1995 pa so kot generalni zastopnik za države nekdanje Jugoslavije začeli uvažati grelne peči vrhunskega italijanskega proizvajalca Ar.Ca. Caldaie.

 • Pipan

  Odvetnica Hilda Pipan

  Odvetniška pisarna Pipan nudi strokovne odvetniške storitve z različnih pravnih področij preko 20 let. Naše pravno svetovanje vključuje pravno pomoč gospodarskim družbam in fizičnim osebam, ter osebam javnega prava iz Slovenije in tujine. Naš cilj je vsaki stranki ponuditi optimalno pravno storitev. Pristop zaposlenih je profesionalen in strokoven, zlasti pa usmerjen k osebnemu kontaktu s stranko in zaščiti njene zasebnosti.

 • BrezSlike

  Odvetnica Mirjam Kragelj-Likar

  Pravne storitve

 • onelife

  OneLife Management GmbH

  OneLife Rally je edinstven dogodek. Ta skrbno zasnovana pustolovščina, ki vas vsako leto popelje skozi sedem različnih držav, je nepozabno doživetje. Številni drugi rallyji v Evropi vozijo po enako domiselnih poteh. Mi pa izbiramo drugačne poti. Organizacija, storitve in inovacije najvišje kakovosti, zanesljivost in mednarodna usmerjenost so rally OneLife uvrstili med vodilne rallyje v regiji.

 • Pantal

  Pantal d.o.o.

  je hitro rastoča gospodarska družba ustanovljena leta 1999 in je v slovensko-italijanski lasti. Pokriva pretežno slovensko tržišče, ciljne skupine kupcev pa so izdelovalci stavbnega pohištva, izvajalci zaključnih del v gradbeni panogi, gradbena podjetja ter trgovine na debelo in drobno. Tržišču ponuja široko paleto visokokakovostnih izdelkov od preko 100 različnih dobaviteljev evropskega porekla.

 • Brumat

  Pekarna Brumat d.o.o.

  Pekarna Brumat, največja pekarna v družinski lasti na Primorskem, je pekarna z več kot dvajset letno tradicijo na področju pekarstva in slaščičarstva. Svoje kupce dnevno oskrbujejo s svežim kruhom in drugimi dobrotami svojih pekovskih in slaščičarskih mojstrov.

 • Plastform

  Plastoform Logistika d.o.o.

  Plastoform Logistika d.o.o. je logistično podjetje, ki je bilo ustanovljeno v skupini Grupe Plastoform.

 • PohištvoVidmar

  Pohištvo Vidmar

  Podjetje Pohištvo Vidmar je bilo ustanovljeno 1986. leta. Načelo dobrega poslovanja in zvestoba kakovosti v izvedbi in materialih so botrovali, da je sprva majhna obrtniška mizarska delavnica prerasla v zrelo družinsko podjetje z 20 zaposlenimi.

 • prima

  Prima I.E.

  Ford je simbol našega podjetja. Od leta 1993 smo predani avtomobilom, delu, spoštovanju in ukvarjanju s temi zvestimi štirikolesnimi prijatelji.
  Leta 2000 smo pot združili s Fordom, blagovno znamko, ki velja za začetnico avtomobilske industrije in ponos svetovne avtomobilske trgovine.
  Nahajamo se v Solkanu, kraju, ki je nedavno tega praznoval svojo 1000 letnico obstoja in je tako eno najznačilnejših starih primorskih 'mest'. Slovi po svoji legi na ustju Soške doline, krasi pa ga najstarejši kamniti most v Evropi, speljan čez smaragdno reko Sočo.

 • ptp-logo

  Primorski tehnološki park

  Primorski tehnološki park je bil ustanovljen leta 2000. Od takrat na Goriškem ustvarja dinamičen startup ekositem; povezuje uspešna in inovativna podjetja z raziskovalno sfero ter tako ustvarja optimalne pogoje za zagon, razvoj in rast podjetij

 • primsellTrading

  Primsell trading d.o.o.

   Trgovina na debelo s parfumi in kozmetiko.

 • Proes

  Proes d.o.o.

  Pomoč podjetjem pri izbiri, dobavi in učinkoviti uporabi potrošnega materiala, opreme in strojev za elektronsko industrijo, na način, ki jim omogoča doseganje najboljših rezultatov. S svojim delovanjem želimo ustvariti okolje in rešitve, ki bodo našim poslovnim partnerjem, sodelavcem in drugim deležnikom podjetja zagotavljale uspešne dolgoročne poslovne odnose.

 • Qtechna

  Q TECHNA d.o.o.

  Je ena od vodilnih slovenskih družb in konkurenčna srednjeevropska družba na področju zagotavljanja kakovosti, kontrole kakovosti, izobraževanja in certificiranja na elektroenergetskih, farmacevtskih, infrastrukturnih objektih ter na ostalih objektih zahtevne tehnologije.

 • Računovodske Storitve, Maja Laharnar s.p.

  Računovodske storitve

 • Računovodstvo Kralj Zupančič Kristina

 • ResAurea

  Res Aurea

  Smo mlado prodorno podjetje, ki si s pestro ponudbo dodatne opreme za osebna in gospodarska vozila hitro utira pot na slovenskem in evropskem tržišču.

  Našim strankam nudimo vrhunske izdelke, znanje in izkušnje. 

  Pri izbiri ustrezne opreme vam z veseljem svetujemo in skupaj vedno najdemo najboljšo rešitev glede na vaše želje in potrebe!

 • sleme-ozebek

  Sleme Ozebek & CO d.n.o.

  SLEME OZEBEK D.O.O. smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami že od leta 1991.

  Pri nas je stranka vedno na prvem mestu, zato se ji v največji možni meri tudi poskušamo prilagoditi in nudimo možnost prevzema dokumentacije in izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke.

  Pomememba nam je kvaliteta in ne kvantiteta in zato se pri nas ne boste nikoli počutili samo kot številka.

 • Stil line

  STIL - LINE d.o.o. Vrtojba

  Trgovina na debelo z oblačili in obutvijo

 • stopa

  STOPA d.o.o.

  Smo družinsko podjetje z več kot 25 letno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju površinske obdelave kovin z elektrostatičnim prašnim barvanjem. Osnovna dejavnost podjetja Stopa d.o.o. je zaščita kovin z elektrostatično prašno  barvo. Dejavnost opravljamo kakovostno in s hitrim odzivnim časom ter omogočamo zanesljive dobave in fleksibilnost pri sodelovanju.

 • Tolminka d.o.o.

  Računovodske storitve

 • tpv prikolice

  TPV Prikolice d.o.o.

  TPV Prikolice d.o.o. sta ustanovili podjetji TPV d.o.o. iz Novega mesta in Böckmann Fahrzeugwerke GmbH iz Nemčije. Sedež podjetja se nahaja na Ptuju v Sloveniji. Podjetje spada med vodilne  proizvajalce prikolic v tem delu Evrope. Letno proizvedemo več kot 25000 prikolic. Prikolice prodajamo pod lastno blagovno znamko in so prisotne v vseh državah evropske unije in trgih bivše Jugoslavije

 • BrezSlike

  Vladić d.o.o. - CRO

  Trgovina z oblačili, obutvijo in usnjenimi izdelki.

 • ZavodIskreni

  Zavod Iskreni

  Zavod Iskreni, zavod za kulturo življenja je nepridobitni krščanski konservativni zasebni zavod v Sloveniji, ustanovljen leta 2007.