Gumarstvo in plastika

Za podjetja, ki se ukvarjajo z brizganjem, predelavo plastičnih mas ali gumarstvom, smo razvili specialne rešitve, ki omogočajo stalni nadzor proizvodnje in spremljanje delovanja strojev (lasten MES sistem), razvili smo postopke za spremljanje pakiranja in označevanja paketov, za lažje planiranje virov pa se uporablja modul za razvrščanje delovnih nalogov posameznemu delavcu, stroju ali orodju.

 • acryform

  Acryform

  Po več kot 40 letih nenehnega truda, predanosti, investicij in razvoja je Acryform v samem vrhu vodilnih evropskih znamk v panogi predelave materialov za termoformiranje.

  S poudarkom na družinskem ozadju in nadvse profesionalnimi vrednotami smo vzpostavili skupino podjetij, ki je usmerjena v zadovoljevanje potreb trga, hkrati pa tudi sistem, ki je povsem fleksibilen in ki omogoča 360° podporo za tako rekoč vsak nov izziv, s katerim se soočajo naši naročniki.

 • Akripol

  Akripol d.o.o.

  je sodobno organizirano in uspešno podjetje, ki svojim kupcem zagotavlja funkcionalne izdelke visoke kakovosti. Delujejo znotraj skupine Plastoform in imajo bogato tradicijo, saj začetki segajo v leto 1974. Skozi vsa obdobja poslovanja so veliko pozornosti posvečali kreativnosti in inovativnosti, kar je zagotovo prispevalo k temu, da so postali vodilno slovensko podjetje za proizvodnjo in predelavo polimerov ter plošč iz litega akrilnega stekla.

 • akripolZG

  Akripol Zagreb d.o.o.

  AKRIPOL ZAGREB d.o.o. je tvrtka sa već šestogodišnjom tradicijom na tržištu Republike Hrvatske.

 • alpina

  Alpina

  ALPINA je razvojno naravnano podjetje za proizvodnjo obutve in ima dolgoletno, navdihujočo tradicijo.

  Njena glavna prednost je dodana vrednost, zato že od leta 1947 odkriva nove tehnologije ter vneto raziskuje materiale. Poslanstvo podjetja je razvoj, izdelava in prodaja visokokakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo popolno izkušnjo gibanja, hkrati pa presežejo pričakovanja uporabnikov. Kot strokovnjak za obutev svoje poslovne enote podpira na področju proizvodnje, prodaje ter distribucije obutve.

 • brend

  Brend

  Podjetje ima svojo lastno proizvodnjo gumijastih izdelkov za avtomobilsko industrijo, belo tehniko, male gospodinjske aparate, različne cevi, manšete, tesnila itd…

 • gomline

  Gomline d.o.o.

  to podjetje iz Ljubljane je prisotno v gumarski industriji že več kot 30 let. Izdelujejo vse vrste silikonskih (VMQ, FVMQ), organskih (NR, NBR, EPDM, SBR, CR, IR) ter specialnih (FKM, CSM, HNBR, AFLAS, PU) gumi zmesi. Izdelava silikonskih zmesi bazira na Wacker ELASTOSIL® produktih. Izdelujejo tudi platinaste silikone.

 • Gubanc

  Gubanc d.o.o.

  To podjetje iz Tržiča izredno uspešno deluje že vrsto let, specializirani so za proizvodnjo izdelkov iz plastičnih mas in razrez filca. 

 • GUMA - S d.o.o. - SRB

  Proizvodnja gumijevih izdelkov.

 • gumarstvo šrajner

  Gumarstvo Šrajner d.o.o.

  Podjetje za izdelavo oridij za vulkaniziranje guime in različne gumijeve izdelke.

 • hiplex

  Hiplex d.o.o.

  iz Gornje vasi ima za glavno dejavnost predelavo in brizganje plastičnih mas. Podjetje proizvaja predvsem tehnično visoko zahtevne izdelke velikih serij za znane naročnike na tujem in domačem trgu. Obenem obvladuje tudi proizvodnjo malih serij ali celo prototipnih izdelkov za občasne ali enkratne naročnike.

 • Imas

  IMAS d.o.o.

  Podjetje IMAS d.o.o. iz Sežane sodi med manjša zasebna podjetja. Iz obrtniške dejavnosti, ki se je ukvarjala s projektiranjem, avtomatizacijo in orodjarstvom, se je razvilo uspešno inovativno podjetje, ki danes zaposluje preko 60 ljudi in posluje pretežno na mednarodnem trgu. Od svoje ustanovitve leta 1990 dalje podjetje več kot 60 % svojih izdelkov proda na trgu Evropske unije, kjer smo poznani kot dobavitelj visokokakovostnih in tehnološko zahtevnih orodjih za brizganje termoplastov na področju avtomobilske industrije, industrije bele tehnike ter prehrambene industrije. Ker gre za specifično proizvodnjo se izdelki proizvajajo izključno po naročilu za znanega kupca.

 • lunca

  Luncaplast d.o.o.

  Podjetje Luncaplast je mlado družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2003. Glavna dejavnost podjetja je brizganje plastike in njena dodelava. Naš najpomembnejši proizvodni program je proizvodna sestavnih delov za avtomobilsko industrijo, pohištvene dele in tehnična plastika.

 • makop

  MAKOP d.o.o.

  To podjetje iz Domžal nudi svojim kupcem celovito rešitevitev. Kupec priskrbi načrt izdelka, oni pa izpeljejo vse potrebno, da se izdelek lahko serijsko proizvaja.
  Ponujajo vam:
  - Brizganje izdelkov iz termoplastov
  - Montažo ali kompletiranje sestavov
  - Izdelavo orodij za brizganje

 • MARSI Group_Logo color

  MARSI GROUP d.o.o.

  MARSI je inovativno proizvodno podjetje, specializirano za:
  => velikoserijsko proizvodnjo (brizganje) plastičnih izdelkov in komponent
  => R&D
  => 3D tisk kovin (DMLS)
  => izdelavo prototipnih orodij
  => izdelavo orodij za serijsko brizganje plastičnih izdelkov
  => servis orodij

 • logo-rupar-plastika

  Mica d.o.o. Plastika Rupar

  Od nakupa prvih strojev za pihanje leta 1978 zadovoljujemo kupce naše embalaže po celi Sloveniji.

  Sedanji kupec želi imeti vse na enem mestu, zato skupaj z našimi orodjarji in oblikovalci načrtujemo in izdelamo pihano embalažo od plastenke do zamaška.

 • norka

  NORKA gumitehnični izdelki d.o.o.

  podjetje od svoje ustanovitve utrjuje svojo poslovno pozicijo na področju proizvodnje gumeno-tehničnih izdelkov za belo tehniko in avtomobilsko industrijo. Kljub šele dve-letnemu delovanju, se podjetje vztrajno razvija. V letu 2010 je zabeležilo izjemno stopnjo rasti, saj se je obseg poslovanja z vidika primerljivih prihodkov, povečal za 60%. Gre za izjemno stopnjo rasti, ki sama po sebi pove, da je  podjetje zelo dobro pozicionirano in dosega 50% izvoz.

 • oroplastika

  ORO PLASTIKA

  Podjetje ORO Plastika je mlado podjetje, ki je prevzelo proizvodni program preizkušanja in brizganja plastike od podjetja ORO Orodjarna. Podjetje ima ne glede na kratek čas delovanja dobre reference pri najzahtevnejših kupcih, saj dosega kratke odzivne čase in visoko kakovost, kar se rezultira v majhnem številu reklamacij

 • pab

  PAB Akrapović

  PAB Akrapović je družinsko podjetje že od samega začetka. Najprej se je podjetje specializiralo za razvoj in proizvodnjo različnih izdelkov iz plastike in kompozitov za domačo in industrijsko uporabo. Naša prva čelada je bila na trgu predstavljena leta 1978. Od takrat se osredotočamo na raziskave, razvoj, testiranje in izdelavo vrhunskih zaščitnih čelad in dodatkov za čelade za delo in reševanje v najbolj ekstremnih razmerah.

 • penca

  PENCA d.o.o.

  Podjetje obstaja že od leta 1979 in se ukvarja pretežno z razvojem in izdelavo orodij in različnih artiklov iz plastične mase za avtomobilsko industrijo. 

 • pepi

  Pepiplast d.o.o.

  je podejetje iz Šempetra pri Gorici ki razvija, izdeluje in trži lastne izdelke iz plastičnih mas. Z uvajanjem lastnih inovacij in novih tehnologij bodo med vodečimi na svojem področju. Skrbeli bodo za stalno višanje kvalitete izdelkov in storitev in spremljali specifične potrebe svojih partnerjev. Nadaljevali bodo z vlaganji v razvoj in z uporabo novih materialov in postopkov širili paleto svojih izdelkov.

 • pgplast

  PG PLAST d.o.o.

  PG PLAST d.o.o. iz Škofje Loke je družinsko podjetje, ki se že od leta 1965 ukvarja z izdelavo zahtevnih orodij za brizganje plastičnih mas ter predelavo termoplastičnih mas vseh vrst, tako standardnih kot inženirskih. Velik poudarek je na razvoju novih izdelkov in orodij, pri čemer uporabljamo najsodobnejšo programsko in strojno opremo. Za vsa področja imamo pridobljen certifikat za vodenje kakovosti ISO 9001:2015.

 • plamtex

  Plamtex INT d.o.o.

  Plamtex INT je priznan partner na področjih plastike, orodjarstva in tekstila. Tradicija obrtništva je prisotna že več kot 30 let. Skozi vsa leta delovanja so se uspeli razviti v zelo priznanega partnerja, ki ga trg pozna po tradiciji, zanesljivosti in prilagodljivosti.

 • Plastik

  Plastik INS d.o.o. Inđija - Srbija

  Je podjetje v lasti Plastika SI iz Kanala in izdeluje proizvode iz plastične mase (posode, pokrove, vedra).

 • Plastik

  Plastik SI d.o.o.

  Osnovni strateški cilji podjetja Plastik SI iz Kanala ob Soči temeljijo na zadovoljevanju potreb tržišča in iskanju idejnih rešitev za svoje kupce, ki so osnovno vodilo njihovega obstoja in delovanja. Za doseganje ciljev je pomemben poudarek na konstantnem razvoju novih tehnologij in materialov ter novih idejnih rešitev v segmentu pihane in brizgane plastične embalaže za industrijske izdelke.

 • repovs_nov

  Plastika Repovš

  Predelava in obdelava plastike in plastičnih mas je v Plastiki Repovš iz Trzina, uveljavljenem in razvijajočem se podjetju na področju plastičnih mas, glavni segment poslovanja.

 • virant

  Plastika Virant

  Podjetje PLASTIKA VIRANT je prepoznavno slovensko podjetje, ki proizvaja plastično kozmetično embalažo in ki je v več kot 20 letnem obdobju delovanja ustvarilo široko paleto različnih modelov kozmetičnih lončkov in zapork za kozmetične plastenke.

 • plastoform

  Plastoform Istra d.o.o. - CRO

  Podjetje iz skupine Plastoform. Izdeluje predvsem folije za embalažo.

 • plastoform_nov

  Plastoform Šmarjeta d.o.o.

  podjetje je bilo ustanovljena leta 1976. Dolgoletne izkušnje na področju termoplastov so jih oblikovale v vidnega proizvajalca termoformiranih elementov za najrazličnejšo uporabo. Z leti so razvili vrsto izdelkov, ki so rezultat tesnega sodelovanja z njihovimi kupci. Njihova posebnost je celovito obvladovanje tega področja, od ideje do končnega izdelka. Poslujejo na več lokacijah, v več podjetjih: Grupa plastoform, Plastoform Šmarjeta in Plastoform Blanca, proizvodno podjetje pa imajo tudi v hrvaški Istri.

 • polident

  Polident d.d.

  podjetje iz Volčje Drage je vodilno podjetje za proizvodnjo proizvodov za zobozdravstvo v Sloveniji in deluje od leta 1958, ko se je začela proizvodnja akrilatnih zob.

 • rc-fil-logo

  RC-fil d.o.o.

  Glavna dejavnost podjetja RC-FIL d.o.o. je izdelava filtrov in brizganje plastičnih izdelkov.

  Podjetje proizvaja tehniško visoko zahtevne izdelke in obvladuje proizvodnjo manjših serij ali prototipnih izdelkov.

 • RotoGroup

  Roto group d.o.o.

  ROTO opravlja vse faze procesa poslovanja, od razvoja izdelka, analizo izdelkov, lastno proizvodnjo orodja, izdelave prototipa, serijske proizvodnje, trženja in prodaje, distribucije in poprodajne storitve.

   

 • SEP

  SEP d.o.o.

  je proizvodno podjetje za izdelavo komponent iz plastičnih mas s tehnologijo brizganja in pihanja. Njihovi izdelki se pojavljajo v:
  - avtomobilski industriji (pralna tehnika, zračniki za prezračevanje in klimatizacijo)
  - industriji bele tehnike (posode, vezne cevi) in
  - široki potrošnji.

  Ponujajo celovito obvladovanje pralne tehnike v avtomobilski industriji od ideje do končnega izdelka.

 • Siliko-nov

  Siliko d.o.o.

  je podjetje, ki se že 20 let ukvarja z izdelovanjem gumijastih, gumi-plastičnih in gumi-metalnih izdelkov iz vseh vrst elastomerov (NR, NBR, EPDM, SBR, VMQ, FPM, ECO, ACM itd, od leta 2006 tudi LSR in plastika). Vzporedno s proizvodnjo gumi-tehničnih artiklov v okviru podjetja deluje tudi orodjarna, ki zagotavlja kakovostno in predvsem hitro uresničitev zahtev in želja naročnikov.

 • Stražaplastika

  Stražaplastika d.d. - CRO

  Podjetje z več kot 50 letno zgodovino, izdeluje plastične košare, slamice in zamaške za plastenke. Ponujajo več različnih košar, ki so primerne za prenos mesa, sadja, steklenic in plastenk.

 • tesnilaGK-nov

  TESNILA GK d.o.o.

  podjetje iz Prevalj je naslednica podjetja TESNILA Gregor Kalčič s.p., ki je bilo ustanovljeno leta 1991. Proizvodnja je v konstantni rasti in izdeluje raznovrstne visokokakovostne izdelke iz gume vključno z izdelki iz gume-kovine za vse veje industrije. Z uporabo najnovejše tehnologije, delom v treh ali štirih izmenah zagotavlja podjetje kupcem kakovost in zanesljivost izdelkov.

 • tomplast

  Tomplast d.o.o.

  je podjetje iz Mirne na Dolenjskem in se ukvarja z izdelavo komponent iz termoplastov s tehnologijo brizganja s preko 35-letno tradicijo na področjih: avtomobilske industrije, počitniške industrije, industrije električnih orodij, elektronike in telekomunikacij, gradbeništva in industrijske opreme.

 • Turnaplast

  Turnaplast d.o.o.

  Kakovostne storitve in odgovoren odnos sta vodilo podjetja tako na novih, kot že uveljavljenih tržiščih. Izdelke jim zaupajo svetovni proizvajalci industrije bele tehnike, avtomobilske in elektro industrije. Kakovostne storitve in odgovoren odnos sta njihovo vodilo tako na novih, kot že uveljavljenih tržiščih. Svoje izdelke jim zaupajo svetovni proizvajalci industrije bele tehnike, avtomobilske in elektro industrije.

  Turnaplast se želi razviti v vodilnega partnerja in razvojnega dobavitelja svojim kupcem, ki jim bodo ponudili tudi bolj kompleksne izdelke in sklope.