Srečanje uporabnikov GoSoft - 2023

datum: 21.09.2023

Letos so se uporabniki programske opreme GoSoft srečali 14.9.2023 v Krškem.

Letošnje srečanje uporabnikov je potekalo v Krškem, saj je v tem delu največje število uporabnikov programske opreme GoSoft. V neposredni bližini se nahaja okoli 50 podjetij na obeh straneh meje, ki uporabljajo rešitve podjetja GOinfo.

Zbralo se je preko 200 udeležencev, ki so pohvalili srečanje in vsebino dogodka. Na konfeKK-ACC.JPGrenci smo govorili o novostih, določene nove rešitve smo tudi predstavili in se na hitro obrnili tudi v preteklost. Glavni poudarki pa so bili na kalkulacijah izdelkov in analiziranju, planiranju transportnih poti, procesna kontrola, novosti na področju računovodstva in seveda zadnji trendi pri digittalizaciji proizvodnje. Posebne teme so bile tudi sledljivost materiala v proizvodnem procesu, novi zakon o evidentiranju prisotnosti zaposlencev in organizacija nabavne funkcije.

Dogodek sta popestrila Tin Vodopivec in praznična torta. Po zaključu prvega dela, se je odvilo še neformalno druženje, največ pogovorov je seveda potekalo o uporabi in izboljšavah informacijskega sistema. 

Par utrinkov z dogodka ...

KKuvod.JPGKKkalk.JPGKK-torta.JPGKK-sledljivost.JPGKK-avla.JPGskupinska.JPG