Plastika i guma

 • Aha Plastik d.o.o. - SLO

  Osnovni strateški cilji podjetja Aha Plastik d.o.o. iz Kanala ob Soči temeljijo na zadovoljevanju potreb tržišča in iskanju idejnih rešitev za svoje kupce, ki so osnovno vodilo njihovega obstoja in delovanja. Za doseganje ciljev je pomemben poudarek na konstantnem razvoju novih tehnologij in materialov ter novih idejnih rešitev v segmentu pihane in brizgane plastične embalaže za industrijske izdelke.

 • AHA Plastik d.o.o. Inđija - Srbija

  Vlasnik poduzeća je AHA Plastik iz Kanala. Proizvode različite artikle, kao što su gajbe, kante, kanisteri i slično.

 • aha_secaplast_nov

  AHA Secaplast - SLO

  Eden vodilnih slovenskih proizvajalcev izdelkov in polizdelkov iz plastičnih mas. Z nenehnim razvojem in nadgradnjo tehnologij pomagajo svojim strankam oblikovati vrhunske izdelke z visoko dodano vrednostjo, ki se uporabljajo v različnih vejah gospodarstva in za različne življenjske sloge.

 • Gomline d.o.o. - SLO

  to podjetje iz Ljubljane je prisotno v gumarski industriji že več kot 30 let. Izdelujejo vse vrste silikonskih (VMQ, FVMQ), organskih (NR, NBR, EPDM, SBR, CR, IR) ter specialnih (FKM, CSM, HNBR, AFLAS, PU) gumi zmesi. Izdelava silikonskih zmesi bazira na Wacker ELASTOSIL® produktih. Izdelujejo tudi platinaste silikone.

 • Gubanc

  Gubanc d.o.o. - SLO

  To podjetje iz Tržiča izredno uspešno deluje že vrsto let, specializirani so za proizvodnjo izdelkov iz plastičnih mas in razrez filca.  

 • hiplex

  Hiplex d.o.o. - SLO

  iz Gornje vasi ima za glavno dejavnost predelavo in brizganje plastičnih mas. Podjetje proizvaja predvsem tehnično visoko zahtevne izdelke velikih serij za znane naročnike na tujem in domačem trgu. Obenem obvladuje tudi proizvodnjo malih serij ali celo prototipnih izdelkov za občasne ali enkratne naročnike.

 • makop
 • NORKA gumitehnični izdelki d.o.o. - SLO

  podjetje od svoje ustanovitve utrjuje svojo poslovno pozicijo na področju proizvodnje gumeno-tehničnih izdelkov za belo tehniko in avtomobilsko industrijo. Kljub šele dve-letnemu delovanju, se podjetje vztrajno razvija. V letu 2010 je zabeležilo izjemno stopnjo rasti, saj se je obseg poslovanja z vidika primerljivih prihodkov, povečal za 60%. Gre za izjemno stopnjo rasti, ki sama po sebi pove, da je  podjetje zelo dobro pozicionirano in dosega 50% izvoz.

 • Pepiplast d.o.o. - SLO

  je podejetje iz Šempetra pri Gorici ki razvija, izdeluje in trži lastne izdelke iz plastičnih mas. Z uvajanjem lastnih inovacij in novih tehnologij bodo med vodečimi na svojem področju. Skrbeli bodo za stalno višanje kvalitete izdelkov in storitev in spremljali specifične potrebe svojih partnerjev. Nadaljevali bodo z vlaganji v razvoj in z uporabo novih materialov in postopkov širili paleto svojih izdelkov.

 • repovs_nov

  Plastika Repovš - SLO

  Predelava in obdelava plastike in plastičnih mas je v Plastiki Repovš iz Trzina, uveljavljenem in razvijajočem se podjetju na področju plastičnih mas, glavni segment poslovanja.

 • blanca

  Plastoform Blanca d.o.o. - SLO

  Plastoform is European market leader in processing of thermoformable plastic materials, mainly for leisure vehicle and automotive industry. Years of experiences have enabled us to become important manufacturer of acrylic windows and other plastic elements for different applications. Plastoforms philosophy started in 1976, years of continuing expansion, so, over the 30 years of experiences and our complex approach brought the significant meaning to our products and position on the market.

 • Plastoform Istra d.o.o. - CRO

  Poduzeče iz grupe Plastoform, koja se bavi preradom plastičnih masa.

 • plastoform_nov

  Plastoform Šmarjeta d.o.o. - SLO

  podjetje je bilo ustanovljena leta 1976. Dolgoletne izkušnje na področju termoplastov so jih oblikovale v vidnega proizvajalca termoformiranih elementov za najrazličnejšo uporabo. Z leti so razvili vrsto izdelkov, ki so rezultat tesnega sodelovanja z njihovimi kupci. Njihova posebnost je celovito obvladovanje tega področja, od ideje do končnega izdelka. Poslujejo na več lokacijah, v več podjetjih: Grupa plastoform, Plastoform Šmarjeta in Plastoform Blanca, proizvodno podjetje pa imajo tudi v hrvaški Istri.

 • Polident d.d. - SLO

  podjetje iz Volčje Drage je vodilno podjetje za proizvodnjo proizvodov za zobozdravstvo v Sloveniji in deluje od leta 1958, ko se je začela proizvodnja akrilatnih zob.

 • Siliko-nov

  Siliko d.o.o. - SLO

  je podjetje, ki se že 20 let ukvarja z izdelovanjem gumijastih, gumi-plastičnih in gumi-metalnih izdelkov iz vseh vrst elastomerov (NR, NBR, EPDM, SBR, VMQ, FPM, ECO, ACM itd, od leta 2006 tudi LSR in plastika). Vzporedno s proizvodnjo gumi-tehničnih artiklov v okviru podjetja deluje tudi orodjarna, ki zagotavlja kakovostno in predvsem hitro uresničitev zahtev in želja naročnikov.

 • Stražaplastika

  Stražaplastika d.d. - CRO

  Stražaplastika d.d. djeluje kao samostalno poduzeće od 1. siječnja 1958. godine. Zametak poduzeća razvio se u okviru Tvornice staklaVetropack Straža d.d. kao dio dopunskog programa za opremanje boca - čepovi. I prva lokacija bila je unutar tvorničkog kruga TS Vetropack Straža. 

 • tesnilaGK-nov

  TESNILA GK d.o.o. - SLO

  podjetje iz Prevalj je naslednica podjetja TESNILA Gregor Kalčič s.p., ki je bilo ustanovljeno leta 1991. Proizvodnja je v konstantni rasti in izdeluje raznovrstne visokokakovostne izdelke iz gume vključno z izdelki iz gume-kovine za vse veje industrije. Z uporabo najnovejše tehnologije, delom v treh ali štirih izmenah zagotavlja podjetje kupcem kakovost in zanesljivost izdelkov.

 • tomplast_nov

  Tomplast d.o.o. - SLO

  je podjetje iz Mirne na Dolenjskem in se ukvarja z izdelavo komponent iz termoplastov s tehnologijo brizganja s preko 35-letno tradicijo na področjih: avtomobilske industrije, počitniške industrije, industrije električnih orodij, elektronike in telekomunikacij, gradbeništva in industrijske opreme.

 • unitplast_nov

  Unitplast d.o.o - SLO

  je proizvodno podjetje iz Semiča in izdeluje komponente iz termoplastov. Spadajo v skupino podjetji povezanih (v lasti) Tomplasta. Njihovi programi se prepletajo in dopolnjujeo.