Drvna industrija

 • Alfastreet

  Alfa Street - Sežana (Počkaj d.o.o.) - SLO

  je med vodilnimi podjetji za načrtovanje in izdelavo visoko kakovostnih naprav za igralništvo (rulete). Veliko večino svojih izdelkov izvažajo na skoraj vsa svetovna tržišča.

 • Ancona grupa

  Ancona grupa d.o.o. - CRO

   Podjetje načrtuje in izdeluje kuhinje, pisarne, pohištvo in opremo za hotelske sobe. V podjetju uporabljajo visoko tehnologijo za izdelavo kvalitetnih izdelkov, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce.

 • bobic

  Bobič yaht interior d.o.o.

   Podjetje je bilo ustanovljeno leta že 1960. Skupaj s 55 zaposlenimi izdelujejo vse vrste ekskluzivnega pohištva. Sodelujejo s svetovno znanimi oblikovalci, inženiring podjetji, izdelovalci jaht, hotelskimi verigami in posameznimi kupci. Glavno vodilo njihove ekipe: visoko kakovostni izdelki in zadovoljni kupci. 

 • Brst

  Brst d.o.o.

  Podjetje izhaja iz dolgoletne družinske tradicije predelave in prodaje lesa, ki sega v začetke 20. stoletja. Ustanovljeno je bilo leta 1989 kot podjetje za izdelavo lesene embalaže. Okrog leta 1995 so proizvodnjo lesene embalaže opustili ter se preusmerili na izdelavo lesenih elementov. Danes je v podjetju zaposlenih 12 ljudi.

 • emok_nov

  Emok d.o.o. - SLO

  v podjetju se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo rustikalnih sedežnih garnitur ter klubskih mizic iz plemenitega lesa hrast v kombinaciji z naravnim usnjem ali tapetniškimi tkaninami. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1981 kot proizvajalec zahtevnih kovinskih struženih delov. Leta 1995 pa so proizvodnjo razširili na program sedežnega pohištva. V tem času se je s svojo kvaliteto ter fleksibilnostjo uveljavilo predvsem na Evropskem trgu, prepoznavno pa je tudi na drugih trgih.

 • Eurol d.o.o. - SLO

  iz Lokavca se ukvarja s predelavo in izdelavo brusnih trakov, prav tako pa posredujejo vse vrste sredstev za brušenje svetovno priznanih proizvajalcev. S svojim znanjem, razvojem in pristopom so zelo uspešni pri zadovoljevanju potreb svojih kupcev. Sodelujejo z mnogimi uspešnimi in priznanimi podjetji v Sloveniji in v tujini.

 • excel_nov

  Excel international d.o.o. - SLO

  je podjetje iz Ajdovščine, ki že od samega začetka izdeluje pohištvo po naročilu – stole zahtevne izdelave za trge ZDA in Zahodne Evrope ter kuhinjsko pohištvo za domači trg. Zaradi zanimivega programa, prilagodljivosti in zanesljivosti je podjetje hitro raslo in širilo svojo ponudbo. Razvili so lasten program dnevnih sob in jedilnic ter pridobivali vedno nove kupce doma in v tujini.

 • FIS

  FIS d.o.o.

  Niz godina FIS na tržište  plasira  i širok asortiman vlastitih proizvoda bilježeći izvanredan prijem kod kupaca. Odličan omjer cijene i kvaliteta,potvrđen i usvajanjem zahtjevnih standarda,  prepoznate su pogodnosti pri odabiru namještaja Ambyenta, GHS čarapa, kućnog tekstila i Anbinni dječje odjeće, s potpisom FIS-a kao   proizvođača. U grupi FIS radi 3000 osoba.

 • gonzaga

  Gonzaga d.o.o. - SLO

  Gonzaga je ena izmed vodilnih proizvajalcev pohištva v Sloveniji, ki ponuja integrirano storitev, od ideje, do proizvodnje in montaže pohištva tako za javne ustanove kot tudi za zasebna podjetja. Proizvajajo več programov pisarniškega pohištva, hkrati pa ponujajo tudi pohištvo za razne javne objekte. 

 • Iles d.o.o. - SLO

  podjetje iz Idrije, z več kot pet desetletij dolgo tradicijo obdelovanja lesa, proizvodnje pohištva in opreme prostorov. V tem času so pridobili številne izkušnje. Danes so sodobno organizirano in moderno tehnološko opremljeno podjetje, katerega proizvodi so cenjeni tako doma, kot v tujini.

 • Krasoprema - SLO

  slovensko pohištveno podjetje, ki že od 1947 proizvaja visoko kvalitetno ploskovno pohištvo. V podjetju zaposlujejo 90 ljudi. Tovarna je situirana v osrčju slovenskega Krasa in se razteza na 10.000 kvadratnih metrih. V Krasopremi so izvozno orientirani, saj kar 70% svojih izdelkov izvažajo, v zadnjih letih pa povečujejo tržni delež tudi na slovenskem trgu.

 • lip_nov

  LIP Pohištvo d.o.o. - SLO

  podjetje proizvaja pohištvo iz masivnega lesa različnih drevesnih vrst za opremo bivalnih in poslovnih prostorov. Podjetje nadaljuje bogato tradicijo podjetja LIP BLED d.o.o., katero je zaupalo izdelavo masivnega pohištva pod svojo blagovno znamko lipbled.

 • mmobil_nov

  M Mobil d.o.o.

   Podjetje M mobil proizvaja pod blagovno znamko Polymobil pasivne mobilne. Udobje, komfortnost, minimalne toplotne izgube ter zato nizki stroški bivanja (ogrevanja v zimskem času in hlajenja v poletnem času) so prednosti teh hišk. Vsi vgrajeni materiali so energetsko varčni. Fasada ni le v okras hiške, ampak prevzema vlogo večslojne zaščite, ki mora varovati pred zunanjimi vplivi in hkrati odvajati vlago iz notranjosti. Izbirate lahko med paleto preko 200 različnih barv fasadnih oblog.

 • m tom
 • Mizarstvo Bolčič - SLO

  podjetje iz Klanca pri Kozini, ki izdeluje vrhunsko luksuzno masivno pohištvo. Za svoje izdeleke so prejeli
  mnoga priznanja za kakovost in design.

 • Mizarstvo Erjavec - SLO

  V družinskem podjetju Mizarstvo Erjavec iz Ljubljane so specializirani za izdelavo kuhinj po naročilu. Začetki podjetja segajo že v leto 1971. V vseh teh letih so s kakovostnim delom postali eden najbolj znanih ter uveljavljenih izdelovalcev kuhinjskega in drugega pohištva po naročilu. Njihovo najpomembnejše vodilo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo.

 • Mlinar & Mlinar - SLO

  je podjetje iz Idrije, ki želi ustvarjati prostore, kjer se boste dobro počutili. Razvoj vidijo v tehnični in estetski opremi, ki bo razvita po vaših individualnih pričakovanjih in prostorskih možnostih.

 • modul_nov

  Modul pohištveni design d.o.o. - SLO

  V podjetju stremijo k modernim linijam, drznim oblikovanjem za sprejemljiv denar. V svoj prostor skušajo vnašati svetovne pohištvene trende, jih prilagajati našim slovenskim karakteristikam in jih take pošiljati nazaj v svet.

 • papiroti

  Papiroti d.o.o. - SLO

  Podjetje Papiroti d.o.o se ukvarja s proizvodnjo predelave papirja, njihovi glavni produkti so papirnate vrečke ter ovojni papirji. Zaposlujejo okoli 80 ljudi. 

 • Pololes d.o.o. - SLO

   Pololes je med večjimi proizvajalci kuhinj v Sloveniji, svoje kuhinje izdeluje pod blagovno znamko Contessa. Podjetje večino svojih izdelkov izvozi, letno pa ustvari okoli  6 mio EUR prometa. 

 • Šiles d.o.o. - SLO

  je uveljavljeno podjetje z več kot 40-letno tradicijo na področju lesarstva. Njihovo dejavnost izvajajo v osrčju Krasa, v Tomačevici pri Komnu. V Šilesu sodeluje 30 strokovno usposobljenih delavcev. Šiles se je iz splošne mizarske delavnice razvil v vodilnega proizvajalca ladijskih in lam parketov. Z lastnim razvojem izdelkov, najsodobnejšo tehnologijo za sušenje lesa in z izdelavo parketa se podjetje enakomerno kosa s tujo konkurenco.

 • Spinvalis
 • Standard AD

  Standard AD - BIH

  Osnovan još 1943 god. Standard AD iz Prnjavora je proizvodjač namještaja sa dugom tradicijom. Iz te specijalnosti svoju djelatnost usmjerava na proizvodnju namještaja za domaćinstvo iz miješanih materijala, sve do 2000. god.

  U periodu  od 1990. do 1995.god. Standard je radio sa manjim kapacitetom, da bi vec 2000 god. sa 90 zaposlenih, otpočeo saradnju sa švedskom firmom IKEA. Trenutno Standard zapošljava preko 300 radnika i otpočeo je četvrti investicioni ciklus.