Izrada strojeva i elektrotehnika

 • ADK d.o.o. - SLO

  ustanovljeno je 1995. godine i jedno je od najvećih slovenskih poduzeća u metalo-prerađivačkoj branši. Veći dio djelatnosti predstavlja izrada zahtjevnih čeličnih konstrukcija iz finozrnatog čelika i montaža konačnih proizvoda. Proizvodnja i montaža su podržani od strane odjela  za projektiranje i konstruiranje. Konačni proizvod su strojevi i naprave za vertikalno dizanje tereta te i strojevi za potrebe u građevini.

 • ADK Novi Travnik d.o.o. - BIH

  Preduzeće ADK d.o.o. Novi Travnik je osnovano 2006 god. Osnovna djelatnost firme je izrada metalnih zahtjevnih konstrukcija iz finozrnastog čelika. Proizvodnja se odvija u nekadašnjim prostorima BRATSTVA u Novom Travniku, na 8200 m2 prostora. U 2009. god se planira realizacija u visini 6 miliona EUR. Za realizaciju takvog obima proizvodnje brine 190 radnika.

 • AKA PCB d.o.o. - SLO

  ustanovljena leta 1965 proizvaja in trži tiskana vezja. Dobavlja jih proizvajalcem telekomunikacijskih naprav, zabavne elektronike gospodinjskih aparatov, naprav v industrijski elektroniki in avtomobilski industriji na domačem in tujem trgu.

 • Alpron
 • Ancona grupa

  Ancona grupa – CRO

  Ancona Grupa iz Đakova svoj rad je započela kao prodajni salon talijanskog kuhinjskog namještaja, a danas vodi i vlastitu proizvodnju kuhinjskog namještaja, namještaja za dnevni boravak, hotelske sobe i ured.

 • Armirač Inženjering

  Armirač Inženjering d.o.o. - CRO

  Osnovna djelatnost poduzeća je dobava, izrada i montaža armrature za armiranobetonske konstrukcije u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Kroz godine prisustva na tržištu Hrvatske i regije, svojim radom, znanjem i stručnošću gradili smo ime i ugled, trudeći se ostati pouzdan partner i u vremenima kada to nije bilo lako.

 • ATech d.o.o. - SLO

  je zavezan poslanstvu, da na področju elektronike zagotavljajo celovite rešitve in svojim strankam tako pomagajo s prevzemom odgovornosti za ta del njihove verige vrednosti. Z doseganjem in preseganjem pričakovanj njihovih poslovnih partnerjev gradijo dolgoročne partnerske odnose.

 • Autocon

  Autocon d.o.o. - SLO

  Proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova.
 • crobus

  AZ Crobus d.o.o. - CRO

  AZ Crobus d.o.o. je osnovano 2006. godine. Društvo je dio koncerna AutoZubak d.o.o.. Glavna djelatnost društva je razvoj, projektiranje i proizvodnja autobusa.

 • BTF d.o.o. - SLO

  pekarski inženiring - podjetje ustanovljeno leta 2000, združuje ekipo s preko 30 leti izkušenj na različnih področjih pekarske opreme (strojništvo, servis, projektiranje itd...) z inovativnostjo in tehnologijami sedanjosti ter prihodnosti.

 • Cerjak d.o.o. - SLO

  v podjetju ustvarjajo kardanske gredi od leta 1981. Več kot dvajset let razmišljajo o njih in spremljajo sodobne svetovne trende. Rezultat tega je celoten asortiman kardanskih gredi, ki pokrivajo potrebe vseh kupcev.

 • Cinčaona Helena

  Cinčaona Helena - CRO

  Tvrtka je registrirana za djelatnosti: kupnja i prodaja robe, obrada i presvlačenje metala, pocinčavanje željeznih profila, obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu, cestovni prijevoz putnika i tereta u domaćem i međunarodnom prometu, zastupanje stranih tvrtki.

 • Controlmatik ABW d.o.o. - SLO

  je proizvodno podjetje, ki razvija in izdeluje opremo za obdelavo vode, inženiring in projektiranje za pitno vodo, javne bazene ter obdelavo odpadnih voda.

 • Cropumpe

  Croatia pumpe d.o.o. - CRO

  je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana 1949. godine koja svoje iskustvo temelji na nekadašnjoj tvornici pumpi JUGOTURBINA Karlovac. U 60 godina dugoj tradiciji, proizvodni program obuhvatio je više od 70.000 različitih tipova pumpi, uglavnom korištenih za brodogradnju i procesnu industriju. Tvornica opremljena je svim potrebnim strojevima i ispitnim stanicama za proizvodnju, remont i ispitivanje pumpi.

 • dekor

  Dekor d.o.o. - CRO

  DEKOR je dugogodišnji hrvatski proizvođač svih vrsta rasvjetnih tijela za opremanje objekata, ulica, trgova, parkova.

 • DIV

  DIV d.o.o. - CRO

  Naša misija je postati najveći proizvodač vijčane robe u širem dijelu Europe, uz kontinuiranu predanost razvoju, primjeni i stalnom poboljšanju učinkovitosti sustava upravljanja kvalitetom.

 • doking
 • DRM d.o.o. - SLO

  je gospodarska družba, ustanovljena leta 1969 v neposredni bližini slovensko-italijanske meje. S kakovostjo proizvodov, inovacijskim pristopom in podpori poslovnih partnerjev smo se razvili iz obrtne delavnice v sodobno podjetje z 20 zaposlenimi, ki razvija, proizvaja, preizkuša in dobavlja transformatorje in navite komponente za elektronsko in elektromehansko industrijo.

 • BrezSlike

  EURO REFLEX d.o.o. - CRO

  Proizvodnja strojeva za proizvodnju i korištenje mehaničke energije, osim motora za zrakoplove i motorna vozila, proizvodnja strojeva za poljoprivredu i šumarstvo.

 • MIO

  Eurometal Osijek d.o.o.. - CRO

  Podjetje izdeluje in prodaja kosilnice, krožne žage, mešalce in kmetijsko opremo, nadaljuje tradicijo podjetja MIO d.d. iz Osjeka.

 • Ferokotao

  Ferokotao d.o.o. - CRO

  FEROKOTAO d.o.o. slijedi tradiciju staru preko 50 godina. Poduzeće je 100% u privatnom vlasništvu osnovano 1996. godine, nasljeđujući znanje i iskustvo od bivšeg poduzeća Koncar-Feromont. Danas je jedan od najvećih proizvođača kotlova za distributivne, energetske i specijalne transformatore u regiji, sa sjedištem u Donjem Kraljevcu, u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske.

 • Feroplast

  Feroplast d.o.o. - CRO

  Osnovna djelatnost Feroplasta je izrada proizvoda od žice, koji se na tržište plasiraju direktno putem distributera ili putem proizvođača proizvoda višeg stupnja obrade (npr. bijela tehnika, namještaj i sl.). Proizvodi Feroplast-a nalaze svoju primjenu u domaćinstvu,trgovinama, skladištima, raznim srojevima i aparatima ili pak mogu poslužiti kao oprema (reklamno-prodajni stalci, košare i kontejneri za trgovine i slično).

 • Filbo d.o.o. - SLO

  je podjetje v privatni lasti, s sedežem v Bohinjski Bistrici. Zaposlujejo 70 ljudi. Svoje znanje v podjetju Filbo usmerjajo predvsem v razvoj in v izpopolnitev odpraševalnih, filternih in transportnih naprav, ter naprav za reciklažno industrijo.

 • Fotona

  Fotona d.o.o. - SLO

  Od leta 1964 je Fotona usmerjena v razvoj laserskih sistemov, kar jo uvršča med pionirje laserske tehnologije na svetu. Njihovi laserski sistemi so rezultat lastnega znanja in več kot 45 let izkušenj na področju medicine, industrije, optičnih komunikacij in obrambe. Fotona je v svetu priznana kot vodilna na področju inovacij, razvoja in proizvodnje laserskih sistemov.

   

 • GOPACK d.o.o. - SLO

  je podjetje iz Nove Gorice. Ukvarja se z razvojem in proizvodnjo pakirnih strojev. Zaposluje okoli 30 ljudi in večino svoje proizvodnje izvozi.

 • Gostol Gopan d.o.o. - SLO

  iz Nove Gorice želi biti svetovno znan dobavitelj pekarskih tehnoloških rešitev in opreme, po tržnem deležu pa največji v Sloveniji. Na področju bivše Jugoslavije, držav EU in vzhodne Evrope pa se želijo uveljaviti kot prepoznaven dobavitelj kvalitetnih celovitih rešitev. Na področju procesne industrije pa se želijo uveljaviti v naslednjih industrijah: farmaciji in proizvodnji praškastih barv ter postati prepoznaven dobavitelj posameznih strojev.

 • Gostol Gopan d.o.o. Lukavac - BIH

  Poduzeće izrađuje metalne komponente i mašine za potrebe pekarske industrije. Dio je grupe Gostol - Gopan iz Nove Gorice.

 • I.H.S. d.o.o. - SLO

  to odjetje iz Krškega nastopa na tržišču s ponudbo celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike, ki je plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. Sodelavci v lastnem razvojnem oddelku razvijajo visokokakovostno opremo za proizvodnjo pijač, predelavo mleka, farmacijo, kemično, gradbeno in ostalo industrijo.

 • IKOM

  IKOM – kovnica d.o.o. - CRO

  IKOM – kovnica d.o.o. iz Zagreba u većem dijelu svog današnjeg proizvodnog programa kuje svoju tradiciju od davne 1946. godine, stalno šireći primjenu svojih tehnologija iz područja kovanja, emajliranja i tome slično.

  Proizvodi izrađeni od raznih metala (bakar, željezo, mesing, a sve više i više srebro i zlato, te mnogi oplemenjeni pečenim emajlom), koji izlaze iz ove tvornice prava su mala remek djela vrhunskih majstora obrade metala.

 • TPS

  IMP TPS d.o.o.

   Podjetje TPS IMP Toplotni prenosniki - investicije, montaža, prodaja d.o.o. je usmerjeno v razvoj, proizvodnjo in distribucijo učinkovitih projektnih komponent za proizvodnjo klimatskih naprav. 

  Osrednji fokus njihovih ravnanj so potrebe in želje nnjihovih odjemalcev. V 10 letih želijo postati vodilni proizvajalec projektnih sistemov za rekuperacijo v JV Evropi.

 • Inoplast
 • Sedmak

  Instalacije Sedmak SLO

  Instalacije Sedmak d.o.o. so družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno 1.5.1994, kot Montaža vodovoda in centralnih kurjav Sedmak Josip s.p., na naslovu Globoka  43a, 9240 Ljutomer. Podjetje je začelo poslovati v garažni delavnici in je zaradi hitre rasti in kakovostne izvedbe skozi vsa leta moralo zaposliti dodatne strokovno usposobljene monterje. Leta 2011 se je podjetje preoblikovalo v Instalacije Sedmak d.o.o. in se preselilo v novo zgrajene poslovne prostore na obrobju industrijske cone v Ljutomeru.

 • Ipros

  Ipros d.o.o. SLO

  Ipros je specializirano podjetje za načrtovanje in razvoj procesnih rešitev za mlekarne, pivovarne, prehrambno, farmacevtsko in kemijsko industrijo.

  Iprosovi prenosniki toplote zajemajo številna področja uporabe. Ipros tako ponuja široko paleto prenosnikov toplote.

 • Iskra Zaščite d.o.o. - SLO

  iz Ljubljanje je podjetje za izdelavo elektronskih komponent predvsem za zaščito pred visoko napetostnimi nihanji. Odlikuje jih odličen design in tehnološke inovacije.

 • Jaklič d.o.o. - SLO

  to podjetje iz Vipave je specializirano za izdelavo nerjavečih posod za shranjevanje, obdelavo in transport prehrambenih tekočin kot so vino, sadni sokovi, mleko, olje ipd.

 • KAL

  Kal, d.o.o. - SLO

  Mežica - metalne konstrukcije i inženiring.

 • Klima Celje d.d. - SLO

  je vodilno podjetje v proizvodnji ventilatorjev in opreme za industrijsko ventilacijo v Sloveniji. Ustanovljeno je bilo pred 100 leti in ima številne izkušnje pri praktični uporabi in izdelavi sistemov prezračevanja. Z osamosvojitvijo Slovenije se je podjetje uspešno preusmerilo na zahtevna zahodna tržišča, kamor izvaža že 40% proizvodnje.

 • Kralj metala

  KM Alati/ KM Kovnica d.o.o. - CRO

  KM Alati specijalizirani su za alate za obrada lima i kalupe za tlačno lijevanje. Pružaju usluge strojne obrade, 3D mjerenja i toplinske obrade u zaštitnoj atmosferi. Također proizvode uređaje, ugradbene elemente i proizvode po narudžbi.

  KM Kovnica specijalizirala se kao dobavljač prvog reda za dijelove u automobilskoj industriji, kao i ostale visokotehnološke grane. Strojni park sastoji se od 18 hidrauličnih preša i 4 ekscentrične preše, snage između 63 i 630 tona. Proizvodnja uključuje štancanje, vučenje, zakivanje i savijanje.

 • KKA
 • Končar D&ST

  Končar D&ST - CRO

  Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d., kao regionalni lider u proizvodnji distributivnih, srednjih energetskih i specijalnih transformatora do 100 MVA i 170 kV, slijedi tradiciju od 90 godina u proizvodnji elektrotehničkih proizvoda u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu.

 • KONČAR

  KONČAR-NISKONAPONSKE SKLOPKE I PREKIDAČI d.o.o. - CRO

   

  Društvo KONČAR-NISKONAPONSKE SKLOPKE I PREKIDAČI d.o.o. osnovano je 1946. godine, a bavi se proizvodnjom i prodajom sklopnih aparata i aparatura niskog napona.

 • Kordun- Bratstvo
 • Kovinarska Vrhnika d.o.o. - SLO

  je podjetje s petimi desetletji tradicije v proizvodnji kovinskih izdelkov in konstrukcij, načrtovanju in izdelavi nadgradenj za tovorna vozila in proizvodnji specialnih vozil.

 • Kovinska Bled d.d. - SLO

  v podjetju izdelujejo kovinske izdelek v manjših serijah po naročilu kupca. Izdelujejo zvarjence, varjene konstrukcije, transportne naprave, tlačne posode, rezervoarje in podobno. Večino svojih izdelkov izvozijo v Avstrijo in Nemčijo. Nudijo tudi storitve obdelave kovin.

 • Lanac

  Lanac d.o.o. - CRO

  Lanac d.o.o. je osnovan 1953. godine kao Lanac – strojobravarasko kovačka zadruga. Osnovao ju je Ivan Skomrak ing. strojarstva. Devedesetih godina, izgradnjom novih hala uvodi se proizvodnja provlačenja žice, proizvodnja čavala i paljene žice, čime preradu žice od 400t/god. podižemo na današnji kapacitet od 1500t/god. sa tendencijom stalnog povećanja.

 • LIVING d.o.o. - SLO

  iz Nove Gorice je podjetje specializirano za razvoj in izdelavo opreme za livarne, industrijsko odpraševanje, peskalne stroje in inženiring.

 • Lož Metalpres

  Lož Metalpres d.o.o. Plešce - CRO

  Kao tvrtka Lož Metalpres d.o.o. Plešce djeluje od 1992. godine. Tvrtka bilježi permanentni rast u vidu proširenja proizvodnih prostora, povećanja broja zaposlenih (trenutno ima 150 zaposlenih) te proširenja postojećih i razvoja novih programa.

 • Magma Požega

  Magma Požega d.o.o. - CRO

  Naši klijenti imaju mogućnost korištenja kompletne usluge po sistemu «ključ u ruke» ili pojedinačnih usluga kod izgradnje čeličnih konstrukcija (objekata kao što su centri mješovitih namjena, hale, sportske dvorane, skladišta i sl.), izvedbe i ugradnje strojarskih komponenti u procesnoj industriji te izgradnji silosa i sušara raznolike namjene.

 • Meblo signalizacija

  MEBLO Signalizacija d.o.o. - SLO

  to podjetje iz Nove Gorice nadaljuje tradicijo podjetja Meblo A+A na področju izdelave prometne signalizacije.

 • metal-centar_nov

  Metal centar d.o.o. Sarajevo - BIH

  Metal-Centar d.o.o je osnovan 2000 godine u Sarajevu kao dio grupacije Strojopromet Zagreb. Osnovna djelatnost firme je trgovina metalima i metalnim proizvodima, gdje važimo kao jedna od vodecih kompanija u Bosni i Hercegovini.
  Uspješnim radom i zalaganjem Metal-Centar d.o.o. uspio je napraviti vlastiti skladišni prostor u Sarajevu velicine 5200m2. Kako bi zadovoljili potrebe tržišta otvorili su poslovnicu u Banja Luci, a nedugo zatim i u Tuzli.
   

 • metal-centar

  Metal centar d.o.o. Vojka - Srbija

  01.03.2002. godine formirano je društvo „METAL-CENTAR“ d.o.o.,Vojka- Stara Pazova. Osnovna delatnost društva je trgovina robom i usluge u prometu.

 • Metal – Elektro

  Metal – Elektro d.d. - CRO

  Tvrtka sa registriranim djelatnostima: elektroinstaleterska, elektromehaničarska i bravarska.

 • mgk

  MGK-pack d.d. - CRO

  Tvornica metalne ambalaže MGK-pack d.d. Rijeka osnovana je 1947.g. Uz stalan rast i razvoj tijekom proteklih šest desetljeća MGK-pack d.d. postao je najveći proizvođač metalne ambalaže u Hrvatskoj s ukupnim godišnjim kapacitetom prerade lima od preko 5000 tona.

  Danas je MGK-pack tvornica opremljena modernim visokoučinkovitim strojevima u kojoj rade stručni kadrovi sposobni odgovoriti i na najsloženije zahtjeve kupaca.

 • mi_elektronika_nov

  Mi elektronika d.o.o. - SLO

  Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988 kot majhno podjetje, ki danes deluje na 1000 m2 poslovnih prostorov. Opravljajo razne storitve na področju elektronike za najzahtevnejše kupce iz medicinske, vojaške, telekomunikacijske in avtomobilske industrije.

 • Mikroeletktronika

  Mikroeletktronika A.D. - BIH

  Mikroelektronika A.D. je odlučila postati i ostati lider na komercijalnom tržištu, kao proizvođač orijentisan praćenju i ispunjenju zahtijeva krajnjeg korisnika, nudeći mu ne samo proizvode već i sistemska rješenja u skladu sa njegovim potrebama, a na bazi i dalje izuzetno jakog razvojnog potencijala i definisane politike upravljanja kvalitetom procesa.

 • MIO

  MIO - metalska industrija d.d. - CRO

 • mjernaoprema

  Mjerna oprema - CRO

  Registrirane djelatnosti: proizvodnja alata, proizvodnja opreme za kontrolu industrijskog procesa, proizvodnja instrumenata i aparata za mjerenje i kontrolu, proizvodnja slavina i ventila, savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem.

 • NIEROS Metal d.o.o. - SLO

  so profesionalni proizvajalec izdelkov iz nerjavečega jekla z dolgoletno tradicijo. Proizvajajo tehnološko zahtevno opremo za prehrambeno, farmacevtsko, kemijsko in druge industrije. Poudarek dajejo izdelkom, kjer sta v veliki meri vključena njihovo znanje in njihova inovativnost. Svojim partnerjem ponujajo celovite rešitve vključno s svetovanjem, inženiringom in servisiranjem.So globalno naravnano podjetje z več kot 90 odstotki izvoza. Izdelke tržijo po vsem svetu s pomočjo številnih partnerjev na vseh kontinentih.

 • niropro

  NIROPRO d.o.o. - SLO

 • Oprema-Intercom

  Oprema-Intercom d.o.o. - CRO

  Tvrtka Oprema-Intercom d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju rashladnih ormara za profesionalnu namjenu, šankova te dijelova za šankove.

 • oprema_strojevi_nov

  Oprema-strojevi d.d. - CRO

  "Oprema-strojevi" d.d. je osnovana prije 40 godina kao proizvodnja strojeva i uređaja za tekstilnu industriju i poljoprivredu. Višegodišnjim razvojem i iskustvom razvijena je široka paleta proizvoda za prehrambenu, konditorsku i kemijsku industriju, te za pneumotransport.

 • Oprema-uređaji

  Oprema-uređaji d.d. - CRO

  Tvrtka Oprema-uređaji d.d. je dioničko društvo za proizvodnju uređaja za ugostiteljstvo, a smještena je sa svim svojim zemljištem i objektima u slikovitom gradiću Ludbregu

 • Optotek d.o.o. - SLO

  to podjetje iz Ljubljane razvija in izdeluje vrhunske optične naprave. Njihove izdelke uporabljajo na vseh kontinentih, celo na Antartiki.

 • PF

  Plurifilter d.o.o. - SLO

  Logatec - izrada raznih filtera.

 • Portaks d.o.o. - SLO

  iz Idrije je mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno konec leta 2007 in pričelo poslovati 1. januarja 2008. V podjetju tržijo, razvijajo in proizvajajo industrijska vrata in izdelke iz nerjavne pločevine.

 • pta

  PTA d.o.o. - SLO

  Proizvodnja alata, obrada metala i automatizacija.

 • Rade Končar- kontaktori i relei
 • RAM

  RAM Rijeka d.o.o. - CRO

  Na inicijativu domaćih brodogradilišta 1965. god. osnovana je obrtnička radionica "RAM” sa sjedištem u Rijeci. Radionica je sa svojom vlastitom konstrukcijom započela proizvodnju dizni za autogeno rezanje. Svoje poslovanje započeli smo sa 3 djelatnika. Dugogodišnjim radom i zalaganjem svih djelatnika poduzeće je raslo i razvijalo se prateći razvoj tehnike i suvremene tehnologije. Devedesetih godina postajemo društvo s ograničenom odgovornošću.

  Danas je RAM kao najveći proizvođač opreme za autogeno rezanje i zavarivanje, postao brand koji simbolizira kvalitetu, pouzdanost i trajnost, te je prisutan na čitavom tržištu Republike Hrvatske kao i na mnogima drugim tržištima.

 • Reseda
 • Rotoinox d.o.o. - SLO

  Nekoč obrtna delavnica se je z leti razvila v sodobno družinsko podjetje, ki lahko izdela široko množico tehnološke opreme. Podjetje Rotoinox d.o.o. iz Nove Gorice sestavlje skupina predanih strokovnjakov, ki skrbijo za nenehen razvoj podjetja in njihovih produktov. Danes so osnovne dejavnosti podjetja konstruiranje, proizvodnja, storitve ter prodaja tehnološke in procesne opreme za farmacijo in kemijsko industrijo.

 • rpa

  RPA d.o.o. - SLO

 • tempera

  S Tempera d.o.o.

  S Tempera je mlado poduzeće, osnovano 2012. od tima stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima. Nabava, uvoz/izvoz, carinska dokumentacija, istraživanje i razvoj novih, velikih GFK kompozitnih dijelova i proizvoda, tunelska vozila na elektropogon, visokotlačne pumpe velikog protoka, mobilni generatori, napredno korištenje CAD programskog jezika (vanjski suradnik na Fakultetu strojarstva i brodogradnje), razvoj, dizajn i implementacija kontrolnih sustava za specijalna vozila, strojeve i/ili uređaje (centralizirani PLC i CAN BUS), robotika, primopredaja vozila i obuka korisnika, sigurnost i kontrola kvalitete, samo su dio njihovih usluga.

 • saško rode

  Saško Rode s.p. - SLO

  Proizvodnja alata.

 • Scheidt&Bachmann TUBS

  Scheidt&Bachmann TUBS d.o.o. - CRO

  Društvo djeluje samostalno i u okviru TUBS d.d. Grupe zajedno s Specijalnom opremom d.o.o. Scheidt&Bachmann TUBS d.o.o. svoj razvoj zasniva na bogatoj lepezi proizvoda i usluga te ponudi i prilagodbi ostale opreme za objekte benzinskih postaja, skladišta naftnih derivata i avioservisa, te stalnom razvoju i ulaganju u nove proizvode i usluge. Tvrka je partner u opremanju i servisu velikih i respektabilnih naftnih tvrtki u tuzemstvu i inozemstvu.

 • SEC d.o.o. - SLO

  Podjetje SEC proizvaja dvigala za različne namene kot so osebna, tovorna in malotovorna dvigala. Prav tako proizvaja dvigala za stavbe s posebnimi nameni kot so bolnišnice in zdravstveni domovi. Njihova osebna dvigala so idealna za uporabo v hotelih, nakupovalnih centrih, pisarnah in še mnogih drugih komercialnih stavbah. Izdelujejo standardna dvigala ali dvigala po naročilu.

 • serpa_nov

  SERPA d.o.o. - SLO

  to podjetje iz Raven na Koroškem je bilo ustanovljeno leta 1994 in je v večinskem lastništvu podjetja Metal Ravne d.o.o. Obdržali so osnovno dejavnost vzdrževanja strojev. Kombinacija tehničnih in managerskih izkušenj v podjetju je osnova, s katero bodo dosegli, da bodo njihovi kupci z njihovimi izdelki in storitvami zadovoljni. O njihovem podjetju najbolje govorijo njihovi izdelki. Zadovoljni kupci pa so in bodo edino merilo njihove odločnosti, da dosežejo cilj – odličnost po dostopni ceni.

 • Sitor
 • SPECIJALNA OPREMA – Lučko

  SPECIJALNA OPREMA – Lučko d.o.o - CRO

  Unutar svoje temeljne djelatnosti, razvija, konstruira, proizvodi, montira, servisira, ispituje i umjerava opremu za potrebe naftne, plinske i petrokemijske industrije.

 • Spiroflex

  Spiroflex d.o.o. - CRO

  Utemeljena je 1994. godine, a neki od zaposlenika imaju iskustva u projektiranju, primjeni i proizvodnji kompenzatora više od 30 godina. Više od 70% proizvoda iz proizvodnog programa su kompenzatori po zahtjevu kupaca.

 • STEM d.o.o. - SLO

  podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989 v Novi Gorici s ciljem proizvodnje in razvoja peskalnih strojev z najkvalitetnejšimi rešitvami za potrebe površinske obdelave kot so: peskanje, matiranje, mikrokovanje (ang. shot peening, stress peening), hrapavljenje itd

 • Strojopromet

  Strojepromet d.o.o. - CRO

  Osnovana 1989. g., tvrtka STROJOPROMET-ZAGREB d.o.o. zasnivajući svoju djelatnost na trgovini svim vrstama metala izrasla je u vodeću trgovačku kuću toga tipa u Hrvatskoj. Nudeći impozantnu količinu raznovrsne robe, te kvalitetnom selekcijom materijala, u mogućnosti je izaći u susret gotovo svim zahtjevima kupaca. Motivacija i inovativnost menagmenta zajedno sa predanošću svih djelatnika, osiguranje je, da se svakom zahtjevu pristupi promptno i kvalitetno.

 • Strojna d.o.o. - SLO

  Strojna d.o.o. iz Maribora je družba s tradicijo , saj njeni začetki segajo že v leto 1906, ko je industrijalec Eylert v Melju ustanovil remontno delavnico za popravilo tekstilnih strojev. Že takrat se je družba ukvarjala z izdelavo zobnikov in polžastih dvojic.

 • sttim_nov

  STTIM d.o.o. - SLO

  STTIM d.o.o. iz Trbovelj je firma, ki se ukvarja s konstruiranjem in proizvodnjo strojev in opreme za transport, rudarstvo, gradbeništvo, kemijsko, procesno in sekundarno industrijo ter metalurgijo.

 • Te-pro
 • TEM Čatež d.d. - SLO

  je vodilni slovenski proizvajalec inštalacijskih stikal in vtičnic lastne blagovne znamke. Uporabnikom zagotavljajo sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe. Edinstven položaj na trgu dosegajo z zavzetostjo, z osebnim pristopom in s hitrim odzivom na potrebe trga. Iz leta v leto utrjujejo tržni delež na domačem trgu in krepijo svoje delovanje v evropski uniji in širše. S stabilnim razvojem in rastjo družbe pa skrbijo za zadovoljstvo zaposlenih, lastnikov in lokalnega okolja.

 • ThyssenKrupp Dizala

  ThyssenKrupp Dizala - CRO

  Jedan smo od najvećih dobavljača na području uređaja za vertikalni i horizontalni transport na hrvatskom tržištu.

  Isporučujemo sve vrste dizala, pokretnih stepenica i traka, rješenja za prijevoz osoba s invaliditetom i smanjene pokretljivosti te ostale proizvode grupacije ThyssenKrupp. Naravno, naša ponuda uključuje i potpuno održavanje te druge dodatne usluge.

 • tips1

  TIPS d.o.o. - SLO

  podjetje razvija in izdeluje opremo za letališča. Njihovi glavni izdelki so premične potniške stopnice, transporni trakovi, servisna vozila in vozički za transport. Svoje izdelke prodajajo letališčem po vsem svetu (EU, Rusija, Japonska ...).

 • tkl_nova

  TKL nova d.o.o. - CRO

  TVORNICA KLIZNIH LEŽAJEVA zasniva se na više od pet desetljeća iskustva, izrasla kao samostalna tehničko-tehnološka cjelina iz bivše tvornice "JUGOTURBINA", najvećeg energetskog poduzeća u bivšoj Jugoslaviji.
  Do danas je usvojeno više od 6000 različitih tipova kliznih ležajeva, za koje postoji kompletna tehničko-tehnološka dokumentacija, kao i alati za proizvodnju. Klizne ležajeve izrađuju iz najkvalitetnijih materijala strogo kontroliranog sastava, a u proizvodnji se koriste najmoderniji uređaji i postupci za kontrolu prijanjanja antifrikcionog materijala na osnovni materijal, kao i uređaji za mjerenje nadvisa ležajnih šalica.

 • TPK NOVA
 • Transpak d.o.o. - SLO

  Skupina Transpak iz Murske Sobote na področju kompleksnih projektov ponuja svojim strankam sistemske inženiring storitve na ključ, iz svojega proizvodnega programa pa ponuja paletirno, pakirno in transportno tehniko. Slogan »OD IDEJE DO REŠITVE« je stalnica v razvoju in delovanju skupine Transpak.

 • tto_nov

  TTO Thermotechnik d.o.o. - CRO

   Podjetje je ustanovljeno leta 1989 kot proizvajalec razdelilnikov in razdelilnih omaric za centralno ogrevanje. Od leta 1990 se je dejavnost razširila tudi na veleprodajo in maloprodajo artiklov povezanih s sanitarno vodo in ogrevanjem.

 • uljanik_nov

  Uljanik d.d. - CRO

  Uljanik TESU d.d. je poduzeće sa 60 godina tradicije u proizvodnji električnih strojeva i uređaja. Poduzeće je osnovano 1952. godine u sklopu razvojne strategije hrvatske brodograđevne industrije. Dizajniraju, proizvode i prodaju različite sinkrone generatore za brodove i male hidrocentrale.

 • Uniweld Strojevi

  Uniweld Strojevi - CRO

  UNIWELD - STROJEVI je poduzeće koje je nastalo transformacijom poduzeća TPK-PAN u TPK-STROJEVI.

  Većinski vlasnik je njemačka firma STK Gesellschaft für Schweißtechnik mbH..

  Imamo velika iskustva u proizvodnji specijalnih strojeva i uređaja, opreme za automatizaciju i robotizaciju zavarivanja i postupaka srodnih tehnologija, te dijelova opreme za naftnu industriju.

  Našu tehnologiju razvili smo vlastitim kadrovima.

  Naši inženjeri i stručnjaci transformirali su se, kao i samo poduzeće, prema zahtjevima tržišta i novih poslodavaca. Uz naša iskustva iz navedenih područja, koristimo se još i bogatim iskustvom naše sestrinske firme iz Njemačke (Uniweld-Maschinenbau).

 • vargalant_nov

  Vargalant d.o.o. - SLO

  podjetje s sedežem na Vrhniki, s svojo prilagodljivostjo in tehnično dovršenostjo na slovenskem in tujem tržišču nastopa že več kot 25 let. Izdelujejo predvsem rezervne dele za različna vozila.

 • VARSI d.o.o. - SLO

  Poduzeće Varsi izrađuje varistore različitih kapaciteta. I ime je dobilo po njihovom glavnem proizvodu - VARSI = Varistor Slovenian Industry.

 • Vipoll

  Vipoll d.o.o. - SLO

  Vipoll je eden vodilnih evropskih izdelovalec polnilnih strojev in polnilnih linij. Zaposlujejo 80 ljudi, svoje izdelke pretežno izvažajo. Stabilno poslovanje jim zagotavlja visoka kakovost in najsodobnejša tehnologija n jihovih izdelkov. 

 • Vulkan

  Vulkan-nova d.o.o - CRO

  Poduzeće je osnovano 1929 godine. Od samog početka formiran je osnovni pravac djelatnosti društva: proizvodnja brodske opreme, industrijskih dizalica i postrojenja za unutarnji transport. Danas su vodeći hrvatski proizvođač palubne opreme i jedan od proizvođača s najdužom tradicijom u ovom dijelu Europe.

 • Weidmuller

  Weidmuller & IZ d.o.o. - SLO

  Podjetje sta ustanovili multinacionalka Weidmuller iz Nemčije in podjetje Iskra Zaščite iz Ljubljane. Izdelujejo prednapetostne zaščite, posebej razvite za skupino Weidmuller. Podjetje se  nahaja v Logatcu v obrtni coni.  

 • ziegler_nov

  Ziegler - CRO

  Jedan od ciljeva postavljenih u sustavu kvalitete tvrtke Ziegler d.o.o. je barem jedan razvojni projekt godišnje, što osigurava kontinuirane razvojne aktivnosti koje rezultiraju inovativnim rješenjima.